0

Cleaning producten

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod cleaning producten ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Uw smartphone schoonmaken

Uw smartphone is uw favoriete stuk technologie dus u heeft alle reden om hem er schoon uit te laten zien. Door uw telefoon schoon te maken met de juiste producten, behoudt het toestel zijn stralende looks en komt hij verzorgd voor de dag.


Voor een goede hygiëne

Uw smartphone zit dagelijks in uw tas of broekzak, brengt behoorlijk wat tijd door in uw handen en wordt talloze keren op tafels en bureaus neergelegd. Geen wonder dus dat het toestel snel vies wordt. Niet alleen storende vingerafdrukken op het scherm, maar ook onzichtbaar kleine bacteriën gedijen goed op uw gadget. Regelmatig uw smartphone schoonmaken is dan ook vooral een kwestie van hygiëne. Met antibacteriële schoonmaakproducten zorgt u ervoor dat uw toestel geen broeikas van infecties wordt nadat u hem op een openbare tafel heeft neergelegd. U hoeft Google er maar op na te gaan om onderzoeken te vinden die uitwijzen hoe belangrijk het is om eens per week uw telefoon schoon te maken.


Een verzorgde indruk

Het schoonmaken van uw smartphone zorgt er bovendien voor dat het toestel er nieuw en verzorgd uit blijft zien. Door het scherm vrij te houden van vette vingerafdrukken, maakt u altijd de juiste indruk en komt u niet over als een slordig persoon. Wie zijn telefoon schoonmaakt, zorgt er bovendien voor dat de levensduur van het apparaat verlengd wordt. Het verwijderen van stofdeeltjes betekent dat deze niet in de poorten terecht kunnen komen of voor krassen op het scherm zorgen.


De juiste producten

Uw smartphone schoonmaken? Zorg ervoor dat u de juiste producten gebruikt. Schoonmaakmiddelen die speciaal voor uw smartphone ontworpen zijn, zorgen ervoor dat het toestel vele malen beter wordt gereinigd dan wanneer u er vlug met uw mouw overheen veegt. Wanneer u uw telefoon schoonmaakt met andere producten, kunt u bovendien onherstelbare schade aan het toestel veroorzaken. Speciale microvezeldoekjes laten geen krasjes achter in het kwetsbare scherm en met de juiste schoonmaakspray wordt de beschermlaag van het touchscreen niet aangetast. Kies dus altijd voor de juiste producten om lang van uw smartphone te blijven genieten.


Bekijk de Stylus pennen
Bekijk de Sportarmbanden
Bekijk de Selfie sticks