0

Skins

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod skins ✔ Gratis verzending ✔ Ruime bedenktijd van 30 dagen ✔ Zeer snelle levering ✔ Webshop Keurmerk.


Skins voor uw smartphone

Een skin voor uw telefoon voorziet uw smartphone van een compleet nieuwe look. Dit unieke beschermlaagje hecht zich met een speciale lijmlaag – vergelijkbaar met die van een screenprotector - aan uw toestel. Deze laat bij verwijdering geen resten achter en is hierdoor eenvoudig te verwisselen. De buitenzijde van uw telefoon is met een skin beter beschermd tegen krassen, wat hoge rekeningen en reparaties helpt voorkomen. Bovendien zorgt de structuur van de skin voor extra grip op uw telefoon.


Unieke look

Een skin geeft uw smartphone tijdelijk een bijzondere uitstraling. Daarnaast zijn ze ook nog eens superleuk te combineren met een smartphonehoesje! Ze voegen namelijk amper dikte toe aan uw toestel. Zo wordt uw toestel nóg unieker en uw smartphone nog beter beschermd. Skins zijn verkrijgbaar in diverse merken en modellen. Sommigen komen met een bijpassende screensaver voor uw smartphone, welke eenvoudig is te downloaden. Zo is uw gehele smartphone voorzien van één en dezelfde stijl.


Verschillende soorten

Skins met een bijgeleverde screenprotector zorgen niet alleen voor stijl en uitstraling, maar ook voor extra bescherming voor uw smartphone. Skins welke ook de randen van uw toestel bedekken bieden de beste bescherming. Ook zijn er setjes, welke deels bestaan uit een hardcase en deels uit een bijpassende skin. Afhankelijk van uw eigen voorkeuren en wensen is er altijd een product naar uw keuze. Blijft u toch twijfelen? Neem dan meerdere soorten, ze zijn namelijk in een mum van tijd verwisseld.


Crazy colours

Bent u helemaal fan van gekke kleuren? Dan is een skin de perfecte aankoop voor u. Combineer ze met een simpel, effen hardcase of een basic TPU hoesje en de kleuren komen perfect tot hun recht. Dankzij de screensaver die u vaak bij de skin kunt downloaden, is het hele plaatje compleet.


Bekijk de Fotolenzen
Bekijk de Autoladers
Bekijk de Sportbanden