0

HTC Desire 10 Pro

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC Desire 10 Pro hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Zeer snel geleverd ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw HTC Desire 10 Pro

HTC heeft de Desire-reeks uitgebreid met de HTC Desire Lifestyle en de HTC Desire 10 Pro. Beide toestellen zijn geïnspireerd op de HTC 10. De HTC Desire 10 Pro is een prettig formaat telefoon met een Android besturingssysteem. Naast het prettige formaat, is de telefoon voorzien van kwalitatief goede camera’s en een scherm met een hoge resolutie. Bescherm uw Desire telefoon door een HTC Desire 10 Pro hoesje aan te schaffen.


Bescherm uw scherm

Het meest kwetsbare onderdeel van uw HTC Desire 10 Pro is toch echt het beeldscherm. Ondanks alle ontwikkelingen op dit gebied, dient u het scherm goed te beschermen. Naast vuil, beschermt een HTC Desire 10 Pro hoesje in de vorm van een booktype uw telefoon tegen krasschade en barsten in het scherm. Zo kunt u blijven genieten van de hoge resolutie van het scherm. Gaat u liever voor een hardcase hoesje waarbij het touchscreen van uw HTC Desire 10 Pro onbedekt blijft? Dan kiest u hierbij een screenprotector om het beeldscherm de gewenste bescherming te geven.


Kies de look van uw telefoon

Naast de praktische kant van het HTC Desire 10 Pro hoesje, heeft het ook een versierende functie. U kunt namelijk uw eigen stijl kiezen qua hoesje. Elk HTC Desire 10 Pro hoesje heeft weer een eigen uniek design en is in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo zijn er booktypes & flipcases, hardcase hoesjes, TPU & siliconen hoesjes, insteekhoesjes en portemonnee hoesjes. Bent u bijvoorbeeld vaak uw pasjes kwijt? Koop dan een HTC Desire 10 Pro portemonnee hoesje. Vindt u het juist leuk om alleen de achterkant van uw telefoon te versieren? Dan is een HTC Desire 10 Pro hoesje in de vorm van een hardcase de perfecte match voor u.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC Desire 10 Pro hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC Desire 10 Pro hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC Desire 10 Pro accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC One hoesjes
Bekijk de HTC One X hoesjes
Bekijk de HTC One Mini hoesjes