0

HTC Desire 10 Pro accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC Desire 10 Pro accessoires ✔ Gratis verzonden ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw HTC Desire 10 Pro

De HTC Desire 10 Pro is een waanzinnig toestel voor de gevorderde smartphonegebruiker. Hij is voorzien van zeer krachtige hardware, zoals een snelle processor en 4GB werkgeheugen. Daarnaast is er ook plek gemaakt voor een 20 megapixel camera en twee SIM-sloten. Met de tweede 13 megapixel camera schiet u de meest scherpe selfies. Wat fotografie betreft zit u dus niet om hulp verlegen van HTC Desire 10 Pro accessoires. Qua kwaliteit en resultaten redt dit toestel het namelijk perfect in zijn eentje. Uiteraard heeft hij wél de hulp nodig van uw fotografische blik.


Power up!

Dankzij de krachtige 3000mAh accu zult u ook niet vlug denken aan een powerbank als HTC Desire 10 Pro accessoire. Maar is het niet voor uzelf, dan wel voor een ander! Sommige powerbanks komen met meerdere aansluitkabeltjes, wat hem voor meerdere toestellen geschikt maakt. Zo bent u voor iedere lege smartphone een redder in nood. Zoals meerdere HTC Desire 10 Pro accessoires is de powerbank perfect om te delen. Net als een bluetooth speaker of een audio splitter. Zo geniet u met meerdere mensen van de nieuwste hits! Een andere leuke gadget is een opzetlensje of filter voor de camera. Met deze HTC Desire 10 Pro accessoires bereikt u leuke effecten, die met de smartphone alleen niet te bereiken zijn.


Suit up!

Wist u dat HTC Desire 10 Pro accessoires niet alleen een praktisch nut dienen? Ze kunnen uw toestel ook voorzien van een nieuwe look of bescherming bieden. Vooral wanneer u ze afstemt met uw smartphonehoesje of de kleur van uw toestel – de Desire 10 Pro komt in vier prachtige kleuren - maakt u er een verzorgd en opvallend geheel van. Qua HTC Desire 10 Pro accessoires kunt u denken aan kleurrijke anti-stof plugs, ter bescherming van uw geluidspoort, of een screenprotector met een bijzonder printje.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC Desire 10 Pro accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve HTC Desire 10 Pro accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de HTC Desire 830 accessoires
Bekijk de HTC 10 accessoires
Bekijk de HTC One M9 accessoires