0

HTC Desire 816

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC Desire 816 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw HTC Desire 816

De HTC Desire 816 is een fraaie mid-range smartphone die is uitgerust met een groot 5.5 inch touchscreen. Opvallend aan de telefoon zijn de goede back- en frontcamera van respectievelijk 13 en 5 megapixel. De 1.6 Ghz quad-core processor maakt deze telefoon helemaal af. Zorg voor de beste bescherming met een HTC Desire 816 hoesje.


Voorkom schade

De HTC Desire 816 is niet de allerduurste smartphone, hij is toch behoorlijk aan de prijs. Dat betekent natuurlijk dat u er zo zuinig mogelijk op bent. Gebruik daarom een HTC Desire 816 hoesje om uw toestel te beschermen. Indien u geen hoesje om uw telefoon heeft, kan deze al na één val onherstelbaar beschadigd raken. Met een hoesje om uw HTC Desire 816 gaat uw smartphone veel langer mee. Het hoesje absorbeert bij stoten en vallen de klappen, zodat het binnenwerk goed blijft functioneren.

Een val van uw onbeschermde smartphone kan niet alleen leiden tot schade aan het systeem, maar ook tot een gebarsten scherm. Indien u wilt voorkomen dat het grote touchscreen van uw toestel na een val verbrijzelt, zorgt u voor de bescherming van een HTC Desire 816 hoesje. Deze zorgt ervoor dat het toestel niet direct met het scherm op de grond zal vallen, zodat de kans op barsten een stuk kleiner is. Aangezien een nieuw scherm behoorlijk prijzig is, vormt een HTC Desire 816 hoesje een investering die u met gemak terugverdient.


Een mooi uiterlijk

U geniet toch ook van dat prachtige design van uw smartphone? Dan zou het heel jammer zijn als de telefoon na enige tijd lelijke gebruikssporen begint te vertonen. Met een hoesje om uw HTC Desire 816 voorkomt u krassen op de behuizing en het scherm en zorgt u er tevens voor dat de randjes van de telefoon niet zullen afkalven. Uw telefoon blijft dus langer mooi met een HTC Desire 816 hoesje.

Wilt u uw telefoon er nog mooier uit laten zien? Kies dan voor een HTC Desire 816 hoesje dat uw toestel een fraai uiterlijk geeft. Door het grote aanbod van Smartphonehoesjes.nl vindt u altijd een hoesje dat precies bij u past. Kijk dus snel bij het actuele aanbod en bestel vandaag nog uw ideale HTC Desire 816 hoesje.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC Desire 816 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC Desire 816 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC Desire 816 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC Desire 601 hoesjes
Bekijk de HTC Desire 820 hoesjes
Bekijk de HTC Desire 500 hoesjes