0

HTC Desire Eye

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC Desire Eye hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw HTC Desire Eye

De HTC Desire Eye richt zich volledig op het maken van foto’s en selfies. Het toestel is voorzien van twee camera’s met maar liefst 13 megapixel. Daarnaast zijn ze beide voorzien van een dual LED flitser, zodat u op en top kwaliteit foto’s kunt maken met beide kanten. Last but not least, u maakt al een selfie door een spraakopdracht te geven of door simpelweg te lachen. Bescherm uw toestel én beide camera’s met een handig hoesje voor uw HTC Desire Eye naar keuze.


Uitstraling

Pas het hoesje voor uw HTC Desire Eye aan op al uw dagelijkse activiteiten. Doordeweeks voorziet u uw toestel met een zakelijke hoes waarmee u vergaderingen en afspraken bijwoont. In de weekenden mag de chique of fashionable hoes zijn werk doen en bij bezoek van klein- of oppaskinderen voorziet u uw telefoon van een extra stevige en waterproof beschermlaag. Wat er ook op uw agenda staat, de HTC Desire Eye hoesjes zijn eenvoudig af te stemmen op elke gelegenheid.

De uitstraling van uw telefoon kunt u naast de gelegenheid ook afstemmen op uw eigen wensen en voorkeuren. U kunt het HTC Desire Eye hoesje helemaal stijlen op basis van uw favoriete kleur en design of op basis van de huidige trends. Vervolgens kunt u uw fashionable aangeklede telefoon matchen met uw eigen outfit of accessoires en een verzorgd totaalplaatje creëren.


Bescherming van uw toestel

Iedereen stopt zijn of haar telefoon wel is op in een broekzak, tas of legt de telefoon op tafel. Dan kan het HTC Desire Eye hoesje ook uitstekend als beschermmiddel voor uw toestel dienen. Het constant neerleggen op tafel levert snel krassen op en dat is zonde van het mooie design. Ook in de broekzak en tas zijn krassen vaak onvermijdelijk, mede te wijten aan de sleutels en andere scherpe voorwerpen die zich daar bevinden. Voorzie uw telefoon van een HTC Desire Eye hoesje en zet uw opberggewoontes zonder zorgen voort.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC Desire Eye hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC Desire Eye hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC Desire Eye accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC 10 hoesjes
Bekijk de HTC Desire 500 hoesjes
Bekijk de HTC One A9s hoesjes