0

HTC Desire Eye accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC Desire Eye accessoires ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Een Webshop Keurmerk.


Een accessoire voor uw HTC Desire Eye

Met een 5,2 inch full HD scherm, 16 GB opslagcapaciteit en een snelle Snapdragon 801 chipset is de HTC Desire Eye een behoorlijke smartphone. Opmerkelijk is bovendien de 13 megapixel frontcam die dit toestel een absolute topper maken op het gebied van selfies en videogesprekken. Met de juiste HTC Desire Eye accessoires zorgt u ervoor dat het maximale uit dit toestel wordt gehaald.


Selfies maken

Dankzij een uitstekende camera aan de voorkant, kunt u met uw telefoon selfies van hoge kwaliteit maken. De selfie stick is de HTC Desire Eye accessoire die dit nog makkelijker maakt. Door het verlengde bereik krijgt u zonder problemen meerdere personen in het kader van de foto. Bent u enthousiast bezig en bang dat de opslagruimte te beperkt is om al uw foto’s op te kunnen slaan? Dan is een micro SD kaart de HTC Desire Eye accessoire voor u. Een eenvoudigere manier om de opslagcapaciteit te vergroten bestaat er niet.


Een optimale bescherming

Uw telefoon blijft het mooist en functioneert het best als u hem goed beschermt. Natuurlijk gebruikt u hiervoor een hoesje, maar met enkele handige HTC Desire Eye accessoires wordt de bescherming verbeterd. Een screenprotector is een dun folie dat u in een handomdraai over het scherm plakt om krassen te voorkomen. Vaak is deze HTC Desire Eye accessoire ook te gebruiken om vette vlekken en vingerafdrukken op het scherm tegen te gaan. Ook de uiterst effectieve anti-stof dust plug draagt bij aan de bescherming van uw smartphone. Door openingen zoals die voor uw headset te bedekken, zorgt deze HTC Desire Eye accessoire ervoor dat viezigheid niet kan binnendringen en voor storingen kan zorgen.


Winterse HTC Desire Eye accessoires

Het is een bekend probleem tijdens de koude dagen. Zonder handschoenen worden uw handen koud, maar met kunt u het scherm niet bedienen. Met touchscreen handschoenen is dit probleem opgelost. Deze HTC Desire Eye accessoires geven u ’s winters de mogelijkheid om buiten de volle functionaliteit van het toestel te benutten.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

We hebben niet alleen HTC Desire Eye hoesjes en accessoires, maar we hebben voor ieder toestel een uitgebreid aanbod aan hoesjes en accessoires. Vind direct een HTC One A9s hoesje of HTC One X hoesje voor uw nieuwste aankoop!

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC Desire Eye accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve HTC Desire Eye accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de HTC Desire 510 accessoires
Bekijk de HTC Desire 610 accessoires
Bekijk de HTC Desire 310 accessoires