0

HTC Desire X

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC Desire X hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw HTC Desire X

Met de HTC Desire X heeft HTC een uitstekende smartphone toegevoegd aan de populaire Desire lijn. Het toestel is voorzien van een 1 Ghz dual core processor en draait op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Met de 5.0 megapixel camera heeft u altijd een camera op zak om ook op de meest onverwachte momenten snel een goede foto te maken. Behoed uzelf voor onnodig leed en kies vandaag nog voor een HTC Desire X hoesje om uw telefoon van bescherming te voorzien.


De beste bescherming

Stelt u zich eens voor: u hebt net die gloednieuw HTC Desire X in gebruik en geniet van het razendsnelle internet en de prachtige camera. Dan laat u het toestel per ongeluk uit uw handen glippen en valt hij hard op de grond, met een grote barst in het scherm tot gevolg. Om dit rampscenario te voorkomen kiest u voor een HTC Desire X hoesje. Deze beschermt de telefoon tegen klappen en stoten die het toestel bij het gebruik te verduren krijgt. Met een HTC Desire X hoesje blijft het puntgave uiterlijk van deze telefoon zo lang mogelijk behouden en zal het systeem bovendien minder snel gaan haperen.

Een HTC Desire X hoesje zorgt daarbij ook voor optimale bescherming tegen weersinvloeden zoals zon en regen. Als het toestel langdurig wordt blootgesteld aan de brandende zon, kan deze zo heet worden dat het systeem onherstelbaar wordt beschadigd. Met een hoesje zal de telefoon veel minder snel overhit raken. Ook krijgen regendruppels geen kans om in het systeem te druipen en schade aan te richten. Wacht dus niet langer en kies vandaag nog voor een HTC Desire X hoesje.


Het grootste aanbod HTC Desire X hoesjes

Een telefoon is zoveel meer dan een nuttig apparaat, het is deel van uw leven. Met een HTC Desire X hoesje kunt u het uiterlijk van uw dierbare smartphone optimaal aan uw wensen laten voldoen. Wilt u graag opvallen? Kies dan voor een gekleurd hoesje of een hoesje met een grappige print. Houdt u meer van zakelijk? Kijk dan bij de stijlvolle donkere lederen hoesjes. Door het ruime aanbod vindt u gegarandeerd het HTC Desire X hoesje dat bij u past.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC Desire X hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC Desire X hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC Desire X accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC Desire 620 hoesjes
Bekijk de HTC One Mini hoesjes
Bekijk de HTC Desire Eye hoesjes