0

HTC One S accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC One S accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw HTC One S

De HTC One S ligt sinds april 2012 in de Nederlandse winkels. Hij is uitgerust met een super AMOLED scherm met een diameter van 4.3 inch. Met de 1.5 Ghz dual-core processor en de 8 megapixel camera is de One S een telefoon waarmee u zich kunt vertonen. Om het beste uit dit toestel te halen, zorgt u voor de juiste HTC One S accessoires.


Haal meer uit uw smartphone

Met HTC One S accessoires haalt u meer uit uw smartphone. Met bijvoorbeeld de auto houder kunt u het toestel inzetten als navigatiesysteem. U bevestigt de telefoon eenvoudig in de houder en de houder is vervolgens met zuignappen op de voorruit aan te brengen. Als u de juiste navigatieapps downloadt, kunt u nu zonder moeite het hele land door. De auto houder is een handige HTC One S accessoire die ervoor zorgt dat u niet meer zo'n duur navigatieapparaat hoeft aan te schaffen.


Nooit meer een lege batterij met HTC One S accessoires

U kent het waarschijnlijk wel, u moet eigenlijk even een belangrijk telefoontje plegen, maar uw batterij houdt ermee op. En dat terwijl u uw toestel die ochtend nog heeft opgeladen! Omdat smartphones zo intensief worden gebruikt, gaat de batterij vaak maar heel kort mee. Met de juiste HTC One S accessoires voorkomt u dat u met een lege telefoon staat. Bestel gewoon een extra oplader voor in uw tas of om op het werk te leggen en u kunt de telefoon ook gedurende de dag bijladen.

Een andere onmisbare HTC One S accessoire om een lege batterij tegen te gaan, is de autolader. Hiermee kunt u uw telefoon ook in de auto opladen, via de sigarettenaansteker. Als uw batterij op den duur te oud en zwak is geworden, schaft u een nieuwe batterij aan.


Naast bovenstaande oplossingen tegen een lege batterij, kunt u uit nóg meer HTC One S accessoires kiezen die u helpen te voorkomen dat u met een lege batterij komt te zitten. Een tweede accu is een zeer handige HTC One S accessoire waarmee u altijd power bij de hand heeft.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

We hebben niet alleen HTC One S hoesjes en accessoires, maar we hebben voor ieder toestel een uitgebreid aanbod aan hoesjes en accessoires. Vind direct een HTC One A9s hoesje of HTC One hoesje voor uw nieuwste aankoop!

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC One S accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve HTC One S accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de HTC One accessoires
Bekijk de HTC One X Plus accessoires
Bekijk de HTC One X accessoires