0

Huawei P8 Max

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei P8 Max hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Huawei P8 Max

De Huawei P8 Max is absoluut een telefoon om trots op te zijn. Het toestel kenmerkt zich door het uiterst grote beeldscherm van 6.8 inch en wordt daarom ook terecht geclassificeerd als phablet. De telefoon geniet van een premium uitstraling, dankzij de metalen behuizing en uiterst dunne schermranden. Daarnaast is de Huawei uitgerust met een 4360 mAh accu, een razendsnelle octa-core processor, het besturingssysteem van Android en twee uitstekende camera’s. Helaas is de telefoon vrijwel niet met één hand te bedienen en glipt deze nog wel eens tussen uw vingers door. Zorg voor een Huawei P8 Max hoesje om uw telefoon en wees verzekerd van de juiste bescherming bij een valpartij.


Zo lang mogelijk mooi

Houd uw smartphone zo lang mogelijk mooi en schakel daarvoor de hulp van een Huawei P8 Max hoesje in. Uw toestel wordt vierentwintig uur per dag beschermd, waardoor de kans op beschadigingen aanzienlijk verlaagt of zelfs uitblijft. Het beeldscherm van de Huawei blijft goed leesbaar en het toestel is vrij van vuil. Daarnaast vangt het Huawei P8 Max hoesje de hardste schokken en stoten op, zodat ook het interne mechanisme geen opschudding ervaart bij een eventuele valpartij. Uw smartphone zal geen hapering gaan vertonen en de kans op een lelijke inktvlek op het beeldscherm is minimaal.


Praktisch

De Huawei P8 Max hoesjes van Smartphonehoesjes.nl houden rekening met de verschillende telefoonfuncties en –knoppen van uw telefoon. Dat houdt in dat er speciale uitsparingen zijn aangebracht in de hoesjes, zodat de knoppen en ingangen vrij blijven. Vindt u het vervelend om de hoes altijd eerst open te klappen, voordat de oplader erin kan? Kies dan voor een Huawei P8 Max booktype hoesje met standaard uitsparing voor de oplader. Hiermee kunt u de flap gewoon laten zitten en wordt uw telefoon continu beschermd tijdens het opladen. Daarnaast dienen uitsparingen tevens voor andere doeleinden. Sommige Huawei P8 Max hoesjes laten ruimte open voor het Huawei-logo, zodat deze zichtbaar blijft.

Een kijkvenster kan ook beschouwd worden als bijzondere uitsparing. Dit houdt in dat er een transparant gedeelte is aangebracht aan de voorkant van het Huawei P8 Max hoesje, waarmee u de tijd, meldingen, notificaties en inkomende oproepen in de gaten houdt. U blijft altijd up-to-date, terwijl uw smartphone continu wordt beschermd.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei P8 Max hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei P8 Max hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei P8 Max accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei P8 hoesjes
Bekijk de Huawei P8 Lite hoesjes
Bekijk de Huawei Ascend P7 hoesjes