0

Huawei Watch W1

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Watch W1 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Huawei Watch W1

In navolging van andere merken heeft nu ook Huawei zijn eerste smartwatch op de markt gebracht. Het horloge valt direct op door zijn klassieke en modieuze uitstraling. Daarnaast mag deze gagdet er ook op technologisch vlak wezen. Hij is uitgerust met 512 MB werkgeheugen en 4 GB opslagruimte. Ook een hartslagmeter, gyroscoop en accelerometer zijn aanwezig. Het mag wel duidelijk zijn dat u voorzichtig dient om te gaan met dit apparaatje. Een Huawei Watch W1 hoesje is dan ook geen overbodige luxe.


Onmisbare bescherming

Het horloge is natuurlijk ontworpen om de gehele dag om uw pols te dragen. Hierin schuilt helaas een groot gevaar. Met een Huawei Watch W1 hoesje is dit gelukkig geen enkel probleem. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat zal het apparaat worden beschermd tegen stoten en slijtage. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over krassen die het scherm zullen ontsieren na een kleine stootje of een ongelukkige valpartij. Als u wilt dat uw horloge er zo lang mogelijk als nieuw uit blijft zien, is een Huawei Watch W1 hoesje dus absoluut onmisbaar!


De perfecte match

Uw smartwatch is natuurlijk heel wat meer dan een handig stukje technologie. Met het horloge om uw pols zorgt u voor een modieuze finishing touch van uw eigen outfit. Als u voor een Huawei Watch W1 hoesje kiest, zorgt u er bovendien voor dat de looks van de smartwatch perfect aansluiten bij uw eigen stijl. Of u nu van glimmend, kleurrijk of stoer houdt, met een matchend Huawei W1 hoesje geeft u uw horloge net dat beetje extra.


Zorgeloos gebruik

U zou het haast vergeten, maar met een smartwatch draagt u de meest geavanceerde technologie om uw pols. Een Huawei Watch W1 hoesje zorgt ervoor dat de kwetsbare onderdelen beschermd worden. U moet er toch niet aan denken dat uw favoriete gadget na een onaangekondigde regenbui of een dagje op het strand plotseling begint te haperen! Huawei Watch W1 hoesjes zijn ontworpen om de gevoelige hardware te behoeden voor allerhande risico’s. Zo kunt u uw smartwatch gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitval of beschadiging.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Watch W1 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei Watch W1 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei Watch W1 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei Y625 hoesjes
Bekijk de Huawei G8 hoesjes
Bekijk de Huawei P8 hoesjes