0

LG G4 S

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG G4 S hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw LG G4 S

De LG G4 S doet niets onder aan de LG G4 als we kijken naar de specificaties. Het toestel is voorzien van een 5.2-inch beeldscherm, een razendsnelle octa-core processor en het besturingssysteem van Android, versie 5.1. De twee camera’s van het toestel zijn voorzien van 8 en 5 megapixel en verzorgen haarscherpe foto’s op elk willekeurig moment. Zorg dat uw toestel op de juiste manier is beschermd en kies voor een LG G4 S hoesje.


Een veelzijdige hoes

Dat een LG G4 S hoesje de juiste bescherming biedt, dat spreekt voor zich. Wat veel mensen echter niet weten, is dat een hoesje om je smartphone nog vele andere voordelen met zich meebrengt. Denk hierbij aan de verbeterde grip op uw telefoon, een nieuwe look en opbergvakjes en –ruimtes. Kiest u voor een LG G4 S hoesje met al deze eigenschappen? Dan zijn u en uw telefoon absoluut van alle gemakken voorzien!


Veel voordelen

Het LG G4 S hoesje bevordert de grip op uw telefoon. Door de gladde achterkant wil het toestel nog wel eens uit uw handen glippen, met alle vervelende gevolgen van dien. Door het hoesje vangt u in deze situatie twee vliegen in één klap. De telefoon zal zelden tot niet meer uit uw handen glippen, waarbij het LG G4 S hoesje alsnog de juiste bescherming biedt als het toch fout mocht gaan.

Daarnaast zorgt het LG G4 S hoesje tevens voor een spiksplinternieuwe look voor uw smartphone en biedt het handige opbergruimten om uw belangrijkste bezittingen in op te bergen. De uitstraling van de telefoon is afhankelijk van het soort, het design en het materiaal van de hoes. Een houten LG G4 S hoesje creëert een vintage look, terwijl een lederen variant juist het zakelijke uit uw LG naar boven haalt. De opbergruimten veranderen niets aan de looks, maar zorgen wel voor extra comfort. Gaat u even boodschappen doen? Stop het boodschappenlijstje, uw pinpas en andere pasjes in uw LG G4 S hoesje en het enige wat nog mee hoeft te nemen, is uw telefoon.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG G4 S hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een LG G4 S hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan LG G4 S accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de LG G4c hoesjes
Bekijk de LG G4 hoesjes
Bekijk de LG G3 hoesjes