0

LG L Fino (L70 Plus)

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG L Fino hoesjes ✓ Gratis verzending ✓ Snelle levering ✓ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.Een hoesje voor uw LG L Fino (L70 Plus)

De LG L Fino is een alleraardigste budgettelefoon van het vertrouwde merk LG. Het toestel heeft niet alleen een zacht prijsje, maar is ook uitgerust met een 8 megapixel camera met autofocus en heeft een 1,2 GHz quad-core processor. Om deze telefoon te beschermen tegen kras- en stootschade, gebruikt u een LG L Fino hoesje.


Zorgeloos onderweg

U wilt graag het sprankelende uiterlijk van het toestel behouden. Zonder cover voor uw L Fino zorgt dagelijks gebruik echter al snel voor slijtagesporen. Door de telefoon aan diverse zijden te bedekken worden deze sporen voorkomen. Storende krassen in het scherm worden zo tegengegaan en het afkalven van hoekjes wordt voorkomen. Bovendien worden stoten en vallen opgevangen door het hoesje en wordt zo ook zware schade op ongelukkige momenten voorkomen. Met een hoesje zorgt ervoor dat het mooie en verzorgde uiterlijk van uw Lg L Fino te allen tijde blijft behouden. Zo kunt u er ook na intensief gebruik mee voor de dag blijven komen.


Persoonlijke wensen

Met een LG L Fino hoesje wordt u bovendien zelf in staat gesteld het uiterlijk van de telefoon aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Door te kiezen voor een model en design dat er vrolijk, chique of juist eenvoudig uitziet, zorgt u voor een unieke en persoonlijke uitstraling. Met het juiste LG L Fino hoesje is het voor iedereen duidelijk dat uw telefoon ook echt van u is. Bovendien is een LG L Fino hoesje gemakkelijk te verwisselen. Op vakantie een minder zakelijk uiterlijk dan op doordeweekse dagen tijdens werk? Geen probleem, in een handomdraai steekt u uw toestel in een geschikter LG L Fino hoesje.


Handige extra’s

Een LG L Fino hoesje biedt bovendien vaak enkele functionele extra’s. Veel booktypes zijn bijvoorbeeld uitgerust met handige opbergvakjes. Erg gemakkelijk als u behalve uw telefoon ook wat pasjes of briefgeld mee wilt nemen. Met zo’n multifunctioneel en veelzijdig LG L Fino hoesje hoeft u bovendien nooit meer te zoeken naar uw ov-chipkaart of ID-kaart. Ook zijn er hoesjes die de speciale ruimte hebben waarin u muntgeld of kleine accessoires in kunt bewaren. Let bij het uitzoeken van een LG L Fino hoesje op de bijzondere eigenschappen om een model te vinden dat voldoet aan de door u gestelde eisen.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG L Fino hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een LG L Fino hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan LG L Fino accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de LG Leon hoesjes
Bekijk de LG L70 hoesjes
Bekijk de LG G3 S hoesjes