0

Accessoires voor LG Nexus 4

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG Nexus 4 accessoires ✓ Gratis verzending ✓ Snel geleverd ✓ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw LG Nexus 4

De LG Nexus 4 is ontstaan uit een samenwerking tussen Google en LG. Het resultaat mag er wezen. De Nexus 4 heeft een zeer fraai design, een razendsnelle 1.5 ghz quad-core processor en een haarscherp 4.7 inch scherm. Met de juiste LG Nexus 4 accessoires kunt u deze telefoon een eigen touch geven.


Fraaie gadgets

Het is met een grote smartphone als de Nexus 4 soms nog vrij irritant om te bellen. De telefoon is eigenlijk net te groot om handig aan het oor te houden. Een handige Moshi Moshi handset kan dit probleem oplossen. De Moshi Moshi is een LG Nexus 4 accessoire die de vorm heeft van een ouderwetse hoorn, maar kan gewoon met de smartphone worden gebruikt. U plugt hem eenvoudig in en bellen gaat weer als vanouds comfortabel. Een bijzonder stijlvolle LG Nexus 4 accessoire!

Een andere fraaie LG Nexus 4 accessoire is de stylus pen. Hiermee kunt u het touchscreen tot in de grootste precisie bedienen, zonder hierbij te hoeven priegelen met uw vingers. Het leuke van de stylus pen is dat hij leverbaar is in verschillende soorten en maten, zodat u altijd een model kunt uitkiezen dat bij u past. De stylus pen is is hierdoor een LG Nexus 4 accessoire om uw telefoon een persoonlijke uitstraling mee te geven.


Scherm accessoires

Het scherm is het meest kwetsbare onderdeel van uw telefoon. Kies daarom voor de bescherming van een screenprotector. Deze dunne folie is eenvoudig over het scherm heen te plakken. De speciale microvezel die in de screenprotector zit verwerkt zorgt ervoor dat het scherm veel minder snel zal krassen. De screenprotector is een simpele maar zeer nuttige LG Nexus 4 accessoire.

Een andere LG Nexus 4 accessoire voor het scherm is de speciale smartphone handschoen. In tegenstelling tot gewone handschoenen kunt u met deze handschoen probleemloos het touchscreen bedienen. Met deze LG Nexus 4 accessoire heeft u dus nooit meer koude handen.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG Nexus 4 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve LG Nexus 4 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de LG Optimus L7 accessoires
Bekijk de LG Optimus L9 accessoires
Bekijk de LG Optimus G5 accessoires