0

LG V20

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG V20 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Altijd snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw LG V20

Absoluut een unieke telefoon met een smal tweede scherm boven het hoofdscherm als meest opvallende feature. De LG V20 is een indrukwekkende smartphone waarbij LG veel aandacht heeft besteed aan de camera. Het toestel heeft een 5,7 inch Quad HD-scherm, met daarboven nog het smalle tweede scherm waar extra informatie op wordt weergegeven. Wilt u de blits maken met een telefoon die beschikt over unieke toepassingen? Kies dan zeker voor een LG V20 hoesje als extraatje.


Voorkom ongelukjes

Met uw smartphone in de hand, reist u door het hele land. Dit zal u vast bekend voorkomen. In de trein, op de fiets tijdens het shoppen en op vakantie: de smartphone gaat overal mee naartoe. Op al deze momenten zijn ongelukjes bijna niet te voorkomen. Daarom doet u er goed aan uw LG V20 te beschermen met een hoesje. Met een LG V20 hoesje loopt u minder kans op schade, wat natuurlijk zonde zou zijn van het mooie design van dit toestel.


Exclusieve camera

Zoals gezegd heeft LG bij deze LG V20 veel aandacht besteed aan de camera. Aan de achterkant heeft dit toestel zelf twee camera’s zitten. Scherpstellen gebeurt via een combinatie van fasedetectie-, laser- en contrast-autofocus. Met twee camera’s op de achterkant is er logischerwijs ook twee keer zo groot oppervlak voor camera en dus twee keer zoveel kans op schade. Door een hoesje om uw LG V20 te doen, vermindert u de kans op beschadiging aan deze unieke camera.


Modieuze bescherming

Echter wilt u natuurlijk niet alleen optimale bescherming voor uw toestel, maar wilt u ook met een trendy LG V20 hoesje voor de dag komen. Bij een stijlvolle telefoon hoort tenslotte ook een modieus uiterlijk. Met de ruime keuze aan hoesjes is er altijd een hoesje dat uw LG V20 opfleurt tot het fashionitem dat uw outfit compleet maakt. De LG V20 hoesjes koopt u bij Smartphonehoesjes ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG V20 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een LG V20 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan LG V20 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de LG V10 hoesjes
Bekijk de LG K10 hoesjes
Bekijk de LG K8 hoesjes