0

LG V20 accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG V20 accessoires ✔ Gratis verzonden ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw LG V20

De LG V20 is met zijn 5.7 inch een smartphone van formaat. Hij heeft dan ook ruimte te over voor de beste hardware. Zo zien we onder andere een Dual 16 MP camera, een krachtige ingebouwde luidspreker en een vingerafdrukscanner. De duurzame 3200mAh accu zorgt ervoor dat u de hele dag kunt genieten van uw smartphone. Ook qua design is het een opvallend toestel, mede door het gebruik van Corning Gorilla Glass. IJzersterk en betrouwbaar. Ondanks deze uitmuntende en diverse specificaties, kunt u zich in situaties bevinden waarbij de LG V20 alleen niet voldoende is. In zo een geval kunt u altijd rekenen op de hulp van LG V20 accessoires.


Beschermd op pad

Ondanks het supersterke Gorilla Glass, is bescherming van uw smartphone een must. Dit is een goed moment om de LG V20 accessoires in te schakelen! Met een stevige smartphonehouder, of een praktische sportband voorkomt u schade aan uw toestel, door deze preventief een veilig plekje te geven in de auto of om uw arm. Naast preventie bieden we ook diverse LG V20 accessoires om uw toestel optimaal te onderhouden. Bijvoorbeeld met verschillende reinigings- en onderhoudsmiddelen. Met een regelmatige check-up van het scherm en de diverse poorten voorkomt u schade aan het binnenwerk van uw toestel. LG V20 accessoires dragen direct een steentje bij aan uw portemonnee, want dure reparaties worden zo voorkomen.


Voor al uw hobby’s

Zoals gezegd bestaat er een wijde range aan sportieve accessoires voor uw LG V20. Oordopjes, sportbanden, handschoenen: voortaan draagt u bij iedere sport uw smartphone veilig mee. Maar wist u dat we voor veel hobby’s ook LG V20 accessoires aanbieden? Fotografie, uitgaan, muziek, gadgets, multimedia, games: voor iedere vrijetijdsbesteding en interesse bieden we passende LG V20 accessoires, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw smartphone.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG V20 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve LG V20 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de LG L90 accessoires
Bekijk de LG K10 accessoires
Bekijk de LG V10 accessoires