0

LG X Cam

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG X Cam hoesjes ✔ Gratis verzenden ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Altijd snel geleverd ✔ Achteraf betalen.


Een hoesje voor uw LG X Cam

Een groot 5,2 inch-scherm met Full HD resolutie, twee camera’s aan de achterzijde, de nieuwste Android 6.0 Marshmallow als besturingssysteem en 16 GB opslag. Dit moet genoeg zeggen: de LG X Cam is een uniek toestel in zijn klasse en verdient optimale bescherming met een degelijk LG X Cam hoesje.


Kwetsbaar voorwerp

Ondanks al deze prachtige features blijft de LG X Cam net als alle andere smartphones een kwetsbaar voorwerp. Met een LG X Cam hoesje wordt het toestel optimaal beschermd, zodat het stralende uiterlijk van deze telefoon niet wegvalt door alle krassen. Het hoesje zit stevig om het toestel heen, waardoor u schade voorkomt en zo lang mogelijk kan genieten van deze prettige smartphone.


Snel beschadigd

Herinnerd u zich de oude Nokia’s nog? Ze konden werkelijk iedere storm doorstaan. Helaas is dit bij de huidige smartphone niet meer het geval. Dit heeft een logisch verklaarbare reden: huidige smartphones zijn vaak flinterdun, waardoor er zeer kleine en kwetsbare onderdelen gebruikt moeten worden. De onderdelen kunnen snel beschadigen en daarom is het belangrijk deze zo goed mogelijk te beschermen. Gebruik bijvoorbeeld een LG X Cam bookcase hoesje om het toestel aan alle kanten optimale bescherming te bieden en zo de kans op schade zoveel mogelijk te beperken.


Gevarieerd en stijlvol aanbod

Mocht u kiezen voor een LG X Cam hoesje zonder voorkant, dan is het raadzaam om een screenprotector aan te schaffen. Met een screenprotector biedt u uw telefoon onzichtbare bescherming die perfect op maat is gemaakt. Een gevarieerd en stijlvol aanbod kan Smartphonehoesjes.nl u in ieder geval bieden, ongeacht het soort LG X Cam hoesje dat u kiest.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG X Cam hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een LG X Cam hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan LG X Cam accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de LG X Screen hoesjes
Bekijk de LG Nexus 5X hoesjes
Bekijk de LG Nexus 5 hoesjes