0

LG X Max

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG X Max hoesjes ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw LG X Max

Uw LG aanwinst draait op een krachtige processor en maakt gebruik van het besturingssysteem van Android, versie 6.0. Met de camera aan de achterzijde van de telefoon schiet u prachtige foto’s en legt u eenvoudig alle bijzondere herinneringen vast. Gebruik het LG X Max hoesje om uw telefoon van optimale bescherming te voorzien.


Bescherm het uiterlijk

Met de hoesjes van Smartphonehoesjes.nl bent u overal op berekend. Uw toestel wordt zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant beschermd, zodat de kans op schade minimaal is. Bij een harde val vangt de hoes de stoten op, zodat de processor ongestoord zijn werk kan blijven doen. Daarnaast is het LG X Max hoesje een uitstekend middel om krassen te voorkomen en zo het originele uiterlijk van de telefoon te behouden.


Geef het uiterlijk een eigen design

Met behulp van het LG X Max hoesje beschermt u het uiterlijk van de telefoon tegen krassen en stoten, maar dit is nog niet alles. Het LG X Max hoesje is tevens in staat het uiterlijk van het toestel een hele nieuwe boost te geven. Kies een design uit dat u aanspreekt en kleed uw LG aan met een fashionable jasje. Door te variëren met diverse hoesjes voor de LG X Max geniet uw telefoon altijd van een nieuwe uitstraling.

Bepaal het soort LG X Max hoesje op basis van uw voorkeuren, zoals uw lievelingskleur of favoriete printje. U kunt de outfit van uw telefoon ook baseren op de doeleinden van de smartphone. Gebruikt u de gadget doorgaans op het werk of dient het toestel als speeltje voor de kinderen of kleinkinderen? In het eerste geval is een lederen LG X Max hoesje in een zakelijke kleur erg geschikt, maar wanneer u het toestel in een informele sfeer gebruikt is het leuk om te kiezen voor een LG X Max hoesje in een opvallende kleur of print.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG X Max hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een LG X Max hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan LG X Max accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de LG X Screen hoesjes
Bekijk de LG G5 (SE) hoesjes
Bekijk de LG Nexus 5X hoesjes