0

LG X Max accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG X Max accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw LG X Max

De LG X Max steekt met zijn 6 inch beeldscherm met kop en schouders uit boven zijn concurrenten. Dankzij dit grote scherm is er in het toestel voldoende ruimte voor de beste hardware. De LG X Max is voorzien van een razendsnelle processor, om al uw werkzaamheden vloeiend in elkaar over te laten lopen. Met de ingebouwde camera’s legt u iedere seconde vast. Uw smartphone raakt zo steeds meer verweven in het dagelijks leven! Met de juiste LG X Max accessoires haalt u het beste uit uw toestel. Zo blijft geen functie onbenut.


Maximaal genieten

Zoals gezegd is een smartphone alleen niet altijd afdoende. In iedere situatie heeft u andere LG X Max accessoires nodig. Bijvoorbeeld bij een onverwachts avondje uit, of een langdurig weekend weg, zoals een stedenstrip of festival! Vooral de accuduur en opslagcapaciteit van uw smartphone kunnen het dan flink te verduren krijgen. Zonde natuurlijk, als u net een bijzondere gebeurtenis vast wilt leggen. Voortaan zit een powerbank of SD-kaart standaard in uw uitrusting, als het aankomt op accessoires voor uw LG X Max. Zo bent u verzekerd van een volle accu, en de thuisblijvers van het nodige bewijsmateriaal.


Maximaal geluid

Ook thuis of onderweg maakt u met de juiste LG X Max accessoires een feestje. Bijvoorbeeld met een audio-splitter! Met deze handige – en vooral hele sociale - LG X Max accessoire, deelt u gemakkelijk uw muziek met een medepassagier. De splitter verdeelt uw audio uitgang in twee nieuwe poorten, zodat u een extra setje oordopjes kunt aansluiten. Wel zo hygiënisch, en zo bent u andere passagiers niet tot last. Voor thuis maakt u natuurlijk gebruik van een mooie speaker. Wanneer u deze accessoire op uw LG X Max aansluit, versterkt u het geluid van uw smartphone aanzienlijk. Let’s party!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG X Max accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve LG X Max ook accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de LG Magna accessoires
Bekijk de LG G5 (SE) accessoires
Bekijk de LG X Screen accessoires