0

LG X Style

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG X Style hoesjes ✔ Gratis verzonden ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw LG X Style

De 5-inch grote LG X Style maakt deel uit van de bekende X-serie van LG. Het toestel draait op een Quad-Core processor en maakt gebruik van het besturingssysteem van Android. De dual-sim biedt u de mogelijkheid om werk en privé gescheiden te houden. Schaf een leuk LG X Style hoesje aan en geniet van een langere levensduur en uitstekende bescherming!


Drie redenen voor een hoesje

Uw LG verdient natuurlijk het beste van het beste op het gebied van zowel uitstraling, bescherming als comfort. Een LG X Style hoesje voldoet aan deze eisen en voorziet u daarbij van een aantal bijkomende voordelen. Drie redenen om een LG X Style hoesje aan te schaffen en uw eventuele twijfels aan de kant te zetten:


Nieuw accessoire

Een LG X Style hoesje dient als accessoire. Dankzij de leuke printjes en kleuren kunt u het hoesje combineren met uw outfit en voor een modebewuste uitstraling zorgen. Daarnaast kunt u uw kledingstijl doorvoeren bij uw smartphone door het juiste materiaal en de juiste kleur van de hoes te kiezen. Het LG X Style hoesje kan leuk gematcht worden met onder andere uw stropdas, riem, schoudertas of nagellak.


Goede bescherming

Het hoesje voor uw LG X Style dient uiteraard ook als een uitstekend beschermmiddel voor uw telefoon. De achterkant van uw toestel is gevoelig voor krassen bij het neerleggen en oppakken, het beeldscherm voor een val- of stootpartij en het interne mechanisme voor een flinke opdonder. Het LG X Style hoesje biedt in al deze gevallen een uitstekende bescherming. Het sterke materiaal absorbeert de hardste schokken en bedekt de achterzijde van het toestel, zodat krassen op afstand blijven.

Langer mooi

Uw toestel blijft langer ‘houdbaar’ bij gebruik van een LG X Style hoesje. Indien u consistent gebruik maakt van een beschermmiddel, wordt uw toestel maximaal beschermd tegen de gevaren van buitenaf. U kunt uw gadget ongestoord in uw tas of broekzak opbergen en vervolgens blijven genieten van het originele design.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG X Style hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een LG X Style hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan LG Style X accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de LG Nexus 5X hoesjes
Bekijk de LG L90 hoesjes
Bekijk de LG K10 hoesjes