0

Nokia Lumia 1020 accessoires

Een accessoire voor uw Nokia Lumia 1020

De Nokia Lumia 1020 is een fraaie smartphone die draait op het Windows Phone 8 besturingssysteem en is voorzien van een 4.5 inch touchscreen. Het meest in het oog springende onderdeel van dit toestel is zonder twijfel de geweldige camera die een resolutie heeft van 41 megapixel. Met Nokia Lumia 1020 accessoires kunt u deze telefoon compleet maken.


Bescherm het scherm

U wilt natuurlijk voorkomen dat het scherm van uw telefoon binnen de kortste keren onder de krassen en barsten zit. Kies daarom naast een beschermend hoesje ook voor een screenprotector. Met deze Nokia Lumia 1020 accessoire houdt u het scherm krasvrij. U plakt deze dunne folie eenvoudig over het scherm en hij zorgt ervoor dat het scherm niet zal krassen als het in aanraking komt met een scherp voorwerp. Deze onmisbare Nokia Lumia 1020 accessoire kost slechts een paar euro, maar u voorkomt er grote schade mee.


Nooit meer een lege batterij

De lege batterij is ergernis nummer één onder de smartphonegebruikers. Omdat smartphones zo intensief worden gebruikt, gaat de batterij snel leeg. Zeker als uw toestel al wat langer meegaat, is het niet ongebruikelijk om deze meerdere malen per dag op te moeten laden. Gelukkig zijn er handige Nokia Lumia 1020 accessoires die u hiermee helpen. Zo kunt u een autolader aanschaffen. Deze Nokia Lumia 1020 accessoire stelt u in staat om ook in de auto uw telefoon bij te laden via de sigarettenaansteker. Een 'gewone' extra oplader voor op kantoor of in de tas is een andere Nokia Lumia 1020 accessoire die ervoor zorgt dat u nooit meer met een lege batterij komt te staan.


Haal meer uit uw smartphone

U wilt natuurlijk zoveel mogelijk genieten van uw smartphone. Zo wilt u uw muziek kunnen delen met anderen. De draadloze externe speaker is hiervoor de ultieme Nokia Lumia 1020 accessoire. De speaker werkt via bluetooth en geeft een hard én zuiver geluid. De ideale Nokia Lumia 1020 accessoire voor tijdens een feestje.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Nokia Lumia 1020 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Nokia Lumia 1020 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Nokia Lumia 925 accessoires
Bekijk de Nokia Lumia 920 accessoires
Bekijk de Nokia Lumia 820 accessoires