0

Nokia Lumia 1520

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Nokia Lumia 1520 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Nokia Lumia 1520

De Nokia Lumia 1520 is een phablet, een kruising tussen een smartphone en een tablet. Met zijn 6 inch scherm is hij zowel een kleine tablet als een grote smartphone. Filmpjes kijken op je telefoon was nog nooit zo'n belevenis. Door het grote full-HD scherm zie je alles haarscherp en de 2.2 Ghz quad-core processor zorgt ervoor dat de telefoon niet hapert. Met een Nokia Lumia 1520 hoesje bescherm je dit geweldige toestel tegen schade.


Optimale bescherming

De Nokia Lumia 1520 is geen goedkope smartphone. Het zou dus bijzonder vervelend zijn als u hem na één onverhoedse val al bij het vuilnis kunt zetten. Zorg daarom voor een beschermend hoesje voor uw Nokia Lumia 1520. Hiermee zal uw telefoon veel beter bestand zijn tegen de harde klap die hij bij een val te verduren krijgt. U geniet langer van uw smartphone met een Nokia Lumia 1520 hoesje.

Met een Nokia Lumia 1520 hoesje beschermt u het toestel ook tegen vochtschade. Als u een telefoontje pleegt in de regen kan er al snel via de openingen in het toestel vocht in de telefoon terechtkomen, met alle gevolgen van dien. Indien er een hoesje om uw Nokia Lumia 1520 zit, kan er veel minder snel vocht in het toestel komen en is hij dus beter beschermd tegen nattigheid. Dit is ook een groot voordeel als u per ongeluk een glas drinken over het toestel morst.


Langer mooi

Een Nokia Lumia 1520 hoesje beschermt naast het innerlijk van de telefoon ook het uiterlijk. Zo behoedt een hoesje uw toestel tegen:

  • Een verbrijzeld scherm als gevolg van een val
  • Krassen in het scherm als gevolg van contact met een scherp voorwerp
  • Schade aan de behuizing als gevolg van intensief gebruik

Met een Nokia Lumia 1520 hoesje zal u dus langer kunnen genieten van foto's en filmpjes op uw smartphone en zal hij er langer als nieuw blijven uitzien.


Veel verschillende hoesjes

Naast de best mogelijke bescherming geeft een Nokia Lumia 1520 cover uw telefoon ook een fraai uiterlijk. U kunt zelf kiezen wat u met uw telefoon wilt uitstralen. Of u nu houdt van chique, zakelijk, strak design of vrolijke kleuren, door het ruime aanbod Nokia Lumia 1520 hoesjes op de site vindt u altijd een geschikt exemplaar.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Nokia Lumia 1520 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Nokia Lumia 1520 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Nokia Lumia 1520 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Nokia Lumia 1020 hoesjes
Bekijk de Nokia Lumia 920 hoesjes
Bekijk de Nokia Lumia 925 hoesjes