0

Nokia Lumia 1520 accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Nokia Lumia 1520 accessoires ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Een Webshop Keurmerk.

Een accessoire voor uw Nokia Lumia 1520

Met dit toestel weet Nokia zichzelf wederom weer op de kaart te zetten. Het 6-inchscherm is goed benut en is ook buiten goed leesbaar. Verder is de Lumia 1520 geroemd om zijn camera en de verscheidene opties voor foto’s. Dit toestel kan overigens ook perfect alle Microsoft-office programma’s draaien zonder de lay-out van bijvoorbeeld Word, Excel of Powerpoint te verdraaien. Ideaal voor wanneer u nog een presentatie moet doornemen ‘on-the-go.’


Stijlvol én handig

Als we denken aan een stijlvol én handige Nokia Lumia 1520 accessoire komen we al gauw uit bij de stylus. Met deze Nokia Lumia 1520 accessoire navigeert u door uw telefoon zonder dat u het scherm met uw vingers aanraakt. Vette vingerafdrukken zijn dus verleden tijd. De stylus is te krijgen in een grote variëteit aan kleuren en maten. Zo is deze Nokia Lumia 1520 accessoire verkrijgbaar als losse accessoire in verschillende kleuren, aan een pen of zelfs aan een anti-stofplug.

De anti-stofplug voorkomt dat er stof in uw toestel binnendringt. U legt uw telefoon even ergens neer en vervolgens komt er via de audioaansluiting stof binnen. Die stofdeeltjes slopen vervolgens uw telefoon van binnenuit. De plug stopt u in de audioaansluiting, met als gevolg dat de toegang naar binnen geblokkeerd is. Dat maakt de anti-stofplug tot een handige Nokia Lumia 1520 accessoire.


Meer geheugen, veel meer geheugen

Met een multimediatelefoon als de Lumia 1520 mogen Nokia Lumia 1520 accessoires voor de opslag niet ontbreken. De SDHC-geheugenkaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende ‘formaten’, namelijk 8 gb en 16 gb. Na deze Lumia 1520 accessoire in uw telefoon te hebben gestoken, heeft u ontzettend veel ruimte voor het opslaan van films, foto’s, boeken, games en muziek.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Nokia Lumia 1520 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Nokia Lumia 1520 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.

Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Nokia Lumia 920 accessoires
Bekijk de Nokia Lumia 925 accessoires
Bekijk de Nokia Lumia 1020 accessoires