0

Alcatel One Touch Idol 3 5.5

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Alcatel One Touch Idol 3 5.5

De Alcatel One Touch Idol 3 5.5 is een uitstekende telefoon uit het middensegment. Het toestel is ontworpen met een 5.5-inch beeldscherm, twee haarscherpe camera’s, een octa-core processor en het besturingssysteem van Android, versie 5.0. Daarnaast bevat de telefoon een bijzondere eigenschap: het heeft geen uitgesproken bovenkant. Beide zijden zijn voorzien van een microfoon en speaker, zodat u het toestel steeds willekeurig kunt gebruiken. Zorg ervoor dat u consequent gebruik maakt van een hoesje voor uw Alcatel One Touch Idol 3 5.5 en houd het toestel zo lang mogelijk mooi.


Optimale bescherming

U bent waarschijnlijk al lang en breed bekend met de kwetsbaarheid van een smartphone. Een verkeerde val, een harde stoot of een vervelend randje en het beeldscherm heeft een kras te pakken en het interne mechanisme wordt flink door elkaar geschud. Gelukkig kunt u het Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje gebruiken om uw telefoon tijdens deze situatie de nodige bescherming te bieden. Zo kunt u de zorg van uw telefoon uit handen geven en zelf tijd overhouden voor belangrijkere dingen. Het Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje waakt vierentwintig uur per dag over uw telefoon en verliest het toestel geen moment uit het oog.

De momenten waarop u het Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje het hardste nodig heeft, is op de momenten dat u het niet verwacht. Een ongelukje zit in een klein hoekje en is meestal niet te voorkomen. De telefoon glipt per ongeluk uit uw hand, maakt een flinke klap op de grond of stoot tegen een scherp randje aan door uw broekzak heen. Op deze momenten is het Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje onmisbaar en betekent het leven of dood voor uw smartphone.


Leuke looks

Met een Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje om uw telefoon hoeft u zich geen zorgen meer te maken over eventuele beschadigingen. Naast de op en top bescherming geniet u voortaan van een hele nieuwe look voor uw telefoon, een verfrissende make-over en uw favoriete design.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Alcatel One Touch 3 5.5 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Alcatel Pop 4 hoesjes
Bekijk de Alcatel Pop 4 Plus hoesjes
Bekijk de Motorola Moto Z Play hoesjes