0

Alcatel One Touch Pop C5

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Alcatel One Touch Pop C5 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Alcatel One Touch Pop C5

Deze Alcatel One Touch Pop C5 is een toestel van Alcatel en wordt geclassificeerd als budgettelefoon. Dankzij de 1.3 GHz dual-core processor en het besturingssysteem van Android is prijs-kwaliteitverhouding van de telefoon erg goed. Het beeldscherm van het toestel is ter grootte van 4.5 inch en de camera is uitgerust met 5 megapixel. Ondanks dat de telefoon vervaardigd is van plastic, kan hij niet zonder de benodigde bescherming en is een Alcatel One Touch Pop C5 hoesje noodzakelijk.


De juiste bescherming

Een hoesje voor uw Alcatel One Touch Pop C5 kan in een aantal situaties erg goed van pas komen. Een ongelukje zit in een klein hoekje, dus u kunt nooit voorbereid genoeg op pad gaan. Met een Alcatel One Touch Pop C5 hoesje om uw telefoon hoeft u zich niet constant zorgen te maken, want de hoes biedt 24 uur per dag bescherming aan uw toestel. Tijdens een val worden de hardste schokken geabsorbeerd en kan uw Alcatel ongestoord zijn werk blijven doen.

Tijdens het reizen liggen er de meeste gevaren op de loer voor uw smartphone. Weersomstandigheden spelen een rol, een onverwachte schok in de trein of auto kunnen invloed hebben en scherpe voorwerpen uit de omgeving vormen tevens een gevaar voor uw toestel. Gebruik het Alcatel One Touch Pop C5 hoesje om weerstand te bieden tegen deze loerende gevaren en wees ze altijd één stapje voor.


Uniek & onderscheidend

De hoesjes voor de Alcatel One Touch Pop C5 kunnen ook goed gebruikt worden voor andere doeleinden, zoals het uniek en onderscheidend maken van uw telefoon. Het eenvoudige en plastic design van uw smartphone gaat op den duur vervelen en is daarnaast erg standaard. Met behulp van een Alcatel One Touch Pop C5 hoesje kunt u uw eigen draai geven aan uw telefoon. U kiest de hoes in een kleur of design dat u wenst en u gaat op pad met een gestijlde gadget. Dankzij de hoes ontvangt uw telefoon een nieuwe look en herkent u hem uit duizenden!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Alcatel One Touch Pop C5 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Alcatel One Touch Pop C5 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Alcatel One Touch Pop C5 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Alcatel One Touch Pop C7 hoesjes
Bekijk de Alcatel One Touch Pop C9 hoesjes
Bekijk de Motorola Moto Z Play hoesjes