0

Alcatel One Touch Pop C9

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Alcatel One Touch Pop C9 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Alcatel One Touch Pop C9

Deze smartphone van Alcatel heeft een display van 5.5 inch en valt daarom binnen de categorie phablets. Het toestel draait op een razendsnelle quad-core processor en werkt op het besturingssysteem van Android. Met maar liefst 8 megapixel maakt u haarscherpe foto’s van elk fotowaardig moment. Bescherm deze Alcatel tegen diverse soorten schade door hem te voorzien van een Alcatel One Touch Pop C9 hoesje.


Nieuwe look

Is het tijd voor een nieuwe look voor uw smartphone? Gebruik een Alcatel One Touch Pop C9 hoesje om u hierbij te helpen. Het is natuurlijk niet gek dat het eenvoudige design van uw telefoon gaat vervelen en u toe bent aan iets nieuws. Met een hoesje om de Alcatel One Touch Pop C9 kunt u lekker variëren van uitstraling en uw telefoon onderscheiden van anderen.


Op en top bescherming

Een goede bescherming voor uw smartphone is absoluut onmisbaar. In verschillende situaties kan een Alcatel One Touch Pop C9 hoesje goed van pas komen. Vooral tijdens het reizen van A naar B loeren er veel gevaren naar uw kwetsbare gadget. Een voorbeeld van zo’n gevaar bevindt zich in uw tas, koffer of broekzak. Puntige sleutels en muntgeld kunnen beide een behoorlijke kras of barst veroorzaken in het beeldscherm. Daarnaast kunnen een lekkend pakje drinken of een opengescheurde banaan ook het een en ander aan schade aanrichten. Voorkom deze vormen van schade door op tijd een hoesje voor uw Alcatel One Touch Pop C9 aan te schaffen.


Vakantiepret

Een tweede vorm van ‘onderweg zijn’ vindt plaatst tijdens de vakantieperiode. Laat de vakantiepret niet bederven door schade aan uw telefoon en ga daarom voorbereid op reis. Een hoesje om uw Alcatel One Touch Pop C9 en de zandkorrels van het strand blijven op afstand! Daarnaast zorgt het Alcatel One Touch Pop C9 hoesje ervoor dat u uw telefoon gemakkelijker vervoert en met u meeneemt.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Alcatel One Touch Pop C9 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Alcatel One Touch Pop C9 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Alcatel One Touch Pop C9 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Alcatel One Touch Pop C7 hoesjes
Bekijk de Google Pixel hoesjes
Bekijk de Google Pixel XL hoesjes