0

Alcatel One Touch Pop C9 accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Alcatel One Touch Pop C9 accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk.


Een accessoire voor uw Alcatel One Touch Pop C9

De Alcatel One Touch Pop C9, een budgetsmartphone met de afmetingen van een heuse phablet. De prijs-kwaliteitverhouding van deze telefoon is goed, zodat u absoluut waar krijgt voor uw geld. De 5.5-inch grote telefoon draait op een quad-core processor en is voorzien van het Android Jelly Bean besturingssysteem. De telefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan optimaal benut worden in combinatie met de juiste Alcatel One Touch Pop C9 accessoires.


Beeld & geluid

Ondanks het 5.5-inch grote beeldscherm van de Alcatel kan de bediening van het touchscreen een probleem zijn. In combinatie met een Alcatel One Touch Pop C9 accessoire kunt u deze bediening vergemakkelijken. De zogenaamde stylus pen is voorzien van een zachte, rubberen top die erg geschikt is om het display te begeleiden. De pen voorkomt daarbij tevens krassen en vingerafdrukken, zodat het beeldscherm mooi schoon en schadevrij blijft.

De accessoires voor de Alcatel One Touch Pop C9 kunnen ook van pas komen op het gebied van geluid. Smartphonehoesjes.nl biedt verschillende hulpmiddelen aan om het geluid te versterken en te verbeteren. Met de welbekende oordopjes houdt u de muziek voor uzelf en kunt u in de trein of op de fiets ongestoord luisteren. Een speaker of box versterkt het geluid en zijn beide meer geschikt voor een feestje of een borrel. Deze laatste accessoires zijn ook verkrijgbaar met bluetooth, zodat uw telefoon en box niet meer fysiek verbonden hoeven te worden.


Extra accu

Is de accu van uw Alcatel sneller leeg dan u wenst? Maak dan gebruik van een power bank: een Alcatel One Touch Pop C9 accessoire die dient als externe accu. Laad deze power bank van te voren op en sluit hem aan op uw telefoon wanneer nodig. De batterij wordt weer opgeladen, zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft. Deze accessoire is erg handig voor onderweg.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

We hebben niet alleen Alcatel One Touch Pop C9 hoesjes en accessoires, maar we hebben voor ieder toestel een uitgebreid aanbod aan hoesjes en accessoires. Vind direct een Google Pixel hoesje of Google Pixel XL hoesje voor uw nieuwste aankoop!

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Alcatel One Touch Pop C9 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Alcatel One Touch Pop C9 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Alcatel Pop 4 accessoires
Bekijk de Alcatel Pop 4 Plus accessoires
Bekijk de Alcatel Shine Lite accessoires