0

Blackberry Z10

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod BlackBerry Z10 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw BlackBerry Z10

De BlackBerry Z10 is het vlaggenschip van BlackBerry. Uitgerust met een krachtige 1.5 Ghz dualcore processor, een 4.2 inch scherm en een goede 8 megapixel camera is de Z10 een zeer goede smartphone. Het meest opvallende aan het toestel is misschien nog wel het fraaie design. Met een Z10 kunt u gezien worden. Voorkom daarom schade aan deze telefoon met een BlackBerry Z10 hoesje.


Bescherm uw telefoon met een BlackBerry Z10 hoesje

Met een winkelwaarde van bijna zeshonderd euro is het natuurlijk van het grootste belang dat uw BlackBerry Z10 optimaal is beschermd tegen schade. Kies daarom voor handige cover om uw BlackBerry Z10. Deze beschermt het kwetsbare binnenwerk van het toestel, waardoor u na een flinke val niet ineens met een kapotte telefoon komt te zitten. Met een BlackBerry Z10 hoesje gaat uw toestel dus veel langer mee.


Langer genieten

Hoe vaak ziet u wel niet een smartphone met een lelijke barst in het scherm en een bekraste behuizing? Voorkom deze ontsieringen aan uw smartphone met een BlackBerry Z10 hoesje. Deze beschermt uw telefoon onder andere tegen:

  • Krassen op de behuizing en het scherm
  • Afkalvende randen
  • Barsten in het scherm

Met een BlackBerry Z10 hoesje kunt u dus veel langer genieten van het fraaie design van de Z10.

Ook de 8 megapixel camera van de Z10 is optimaal beschermd met een BlackBerry Z10 hoesje. Deze zorgt ervoor dat er geen stof en vuil in de lens kan komen en voorkomt daarbij dat de gevoelige lens krassen oploopt. Met een BlackBerry Z10 hoesje bent u dus verzekerd van haarscherpe foto’s.


Het grootste aanbod

Een smartphone is een persoonlijk bezit. U neemt hem overal mee naartoe en gebruikt hem talloze malen per dag. Dan is het prettig als het uiterlijk van uw telefoon ook aansluit bij uw persoonlijke stijl. Met een BlackBerry Z10 hoesje kunt u uw smartphone het gewenste uiterlijk geven. Door het ruime aanbod aan hoesjes op de site vindt u gegarandeerd het BlackBerry Z10 hoesje dat perfect bij u past. Of u nu graag zakelijk wil overkomen, of uw telefoon juist een vrolijke uitstraling wilt meegeven, u vindt altijd het ideale BlackBerry Z10 hoesje.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw BlackBerry Z10 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een BlackBerry Z10 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan BlackBerry Z10 accessoires
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Blackberry DTEK50 hoesjes
Bekijk de Motorola Moto Z hoesjes
Bekijk de Motorola Moto G4 Plus hoesjes