0

Motorola Moto X 2014

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Motorola Moto X 2014 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Motorola Moto X 2014

De Motorola Moto X 2014: uitstekende prestaties voor een degelijke prijs. Het toestel draait op het besturingssysteem van Android en is aan de achterzijde voorzien van een 13 megapixel camera. Met een 5.2-inch beeldscherm heeft u uitstekend zicht en kunt u het touchscreen fijn bedienen. Geef uw nieuwe telefoon een uiterlijk naar keuze met behulp van een passend Motorola Moto X 2014 hoesje.


Langer mooi

Houd uw telefoon langer mooi met een Motorola Moto X 2014 hoesje. Door dit beschermmiddel consistent te gebruiken, behoudt u het schadevrije design door de jaren heen. Uw telefoon wordt beschermd tegen gevaren van buitenaf en blijft zo langer mooi. Tegen de tijd dat uw abonnement verloopt of u toe bent aan een nieuw toestel, is uw Motorola nog in prima staat om door te geven of te verkopen.

De bescherming van het hoesje voor uw Motorola Moto X 2014 reikt ver. Van de achterkant van het toestel tot het interne mechanisme en het display. De achterkant van het toestel beschadigt erg gemakkelijk tijdens het voortdurend neerleggen en oppakken van de telefoon. Krasschade is bij deze dagelijkse activiteit onvermijdelijk. Gelukkig kunt u dit met het juiste Motorola Moto X 2014 hoesje eenvoudig voorkomen.

Het interne mechanisme is vooral gevoelig voor stoten en valpartijen. Uw telefoon kan een behoorlijke opdonder krijgen wat vervolgens kan leiden tot fatale gevolgen. Het hoesje voor uw Motorola Moto X 2014 zorgt er in deze situatie voor dat de hardste klappen worden geabsorbeerd.


Leuk design

Naast alle bescherming die uw telefoon ontvangt, biedt het Motorola Moto X 2014 hoesje ook een leuk design. Dankzij de verschillende kleuren en soorten kunt u het hoesje afstemmen op uw eigen wensen en voorkeuren. De kleur van het hoesje hangt natuurlijk af van de gelegenheid: een vergadering, een festival, een dagje pretpark of een bezoekje bij de schoonfamilie. Het soort Motorola Moto X 2014 hoesje hangt tevens van uw eigen voorkeuren af. Een booktype hoes en een flipcase bieden volledige bescherming, waarbij de hardcases voornamelijk de kwetsbaarste onderdelen bedekt. Kies uw eigen favoriet!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Motorola Moto X 2014 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Motorola Moto X 2014 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Motorola Moto X 2014 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Motorola Moto Z hoesjes
Bekijk de Motorola Moto G4 Plus hoesjes
Bekijk de Motorola Moto G4 hoesjes