0

Vodafone Smart First 7

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Vodafone Smart First 7 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snel in huis ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw Vodafone Smart First 7

De Vodafone Smart First 7 is een smartphone die is uitgerust met een Quad-core processor. De 2 megapixel camera en het 3.5 inch scherm maken dit toestel compleet. Om zo lang mogelijk van uw telefoon te kunnen genieten, schaft u een Vodafone Smart First 7 hoesje aan.


Langer mee

U wilt toch voorkomen dat uw toestel binnen de kortste keren total-loss is? Bescherm uw toestel daarom met een Vodafone Smart First 7 hoesje. Het hoesje is precies op maat gemaakt voor het toestel, zodat hij als een extra beschermlaag de hardste klappen opvangt als de telefoon per ongeluk op de grond valt. Als u geen hoesje bij uw Vodafone Smart First 7 gebruikt, kan zo'n val al snel het einde van uw telefoon betekenen, maar met een smartphonehoesje zal uw telefoon veel meer kunnen incasseren.

Een beschermd hoesje verlengt ook de levensduur van uw camera. De lens zal minder snel krassen en een Vodafone Smart First 7 hoesje houdt ook stof en vuil uit de camera. Zo maakt u dus, ook na langdurig gebruik, nog de scherpste foto's met uw telefoon.


Houd uw smartphone mooi

U ziet het waarschijnlijk vaak genoeg: een smartphone met een geheel verbrijzeld scherm. Zonder Vodafone Smart First 7 hoesje kan het scherm na een val een lelijke barst krijgen. Een nieuw scherm kost al snel meer dan honderd euro, zodat een Vodafone Smart First 7 hoesje een investering is die zichzelf al snel terug kan verdienen.

Met een hoesje voorkomt u bovendien dat gebruikssporen het toestel zullen ontsieren. De randjes zullen veel minder snel afkalven en ook het scherm zal minder snel krassen. Indien u een Vodafone Smart First 7 hoesje kiest waarmee de voorkant openblijft, is het raadzaam om ook een screenprotector aan te schaffen. Deze doorzichtige folie beschermt het scherm optimaal tegen krassen.


Veel verschillende hoesjes

Een ander groot voordeel van een Vodafone Smart First 7 hoesje is dat hij uw telefoon een fraai uiterlijk geeft. Door het ruime aanbod op Smartphonehoesjes.nl is er genoeg keuze. Houdt u van vrolijk gekleurd, of wilt u uw telefoon liever een zakelijk imago geven? U vindt altijd een Vodafone Smart First 7 hoesje dat helemaal bij u past.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Vodafone Smart First 7 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Vodafone Smart First 7 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Vodafone Smart First 7 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Vodafone Smart Prime 7 hoesjes
Bekijk de Vodafone Smart Platinum 7 hoesjes
Bekijk de Vodafone Smart Ultra 7 hoesjes