0

Xiaomi Mi 4

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Xiaomi Mi 4 hoesjes ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Zeer snel geleverd ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Xiaomi Mi 4

De Xiaomi Mi 4 is onderdeel van de geweldige productlijn van Xiaomi, een jonge maar succesvolle speler op de telefoonmarkt in China. Het toestel draait op de snapdragon quad-core processor en is voorzien van een 5-inch beeldscherm. Met behulp van de 13 megapixel camera maakt u zowel prachtige foto’s als selfies. Zet uw toestel neer in een bijbehorend Xiaomi Mi 4 hoesje en ga direct aan de slag!


Waarom nog meer een hoesje?

De belangrijkste reden om een Xiaomi Mi 4 hoesje aan te schaffen, is uiteraard de bescherming die deze biedt aan uw telefoon. Gedurende de dag liggen er veel gevaren op de loer voor uw smartphone. Bij het schuiven over tafel kan uw toestel krassen oplopen, tijdens het bellen op de fiets kan de Xiaomi per ongeluk uit uw hand glippen en in de broekzak bestaat er een kans dat uw telefoon uw sleutels tegenkomt. Berg uw toestel veilig op in een Xiaomi Mi 4 hoesje en wees voorbereid op al deze bovenstaande gevaren.

Dankzij de uitstekende bescherming van het Xiaomi Mi 4 hoesje blijft uw telefoon langer ‘houdbaar’. Het hoesje is als het ware een dikke beschermlaag die weerstand biedt tegen gevaren die permanente en fatale schade tot gevolg kunnen hebben. Uw toestel blijft daarbij langer mooi en tevens langer bruikbaar. Daarnaast is een hoesje voor uw Xiaomi Mi 4 een betere (en goedkopere) investering dan regelmatig een nieuwe smartphone aan te schaffen!


Bescherm het beeldscherm

Het zou zonde zijn als het beeldscherm van uw telefoon kapot zou gaan. Echter is het display wel een van de meest kwetsbare onderdelen van de smartphone, helemaal met een 5-inch groot oppervlak. Kies een leuk hoesje voor uw Xiaomi Mi 4 uit en wees verzekerd van maximale bescherming. Het touchscreen blijft bedienbaar en het zicht op het display blijft perfect intact. Met een booktype hoesje voor de Xiaomi Mi 4 wordt uw beeldscherm buiten het gebruik om bedekt door een flap, waarna u hem net zo makkelijk weer openklapt wanneer nodig.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Xiaomi Mi 4 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Xiaomi Mi 4 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Xiaomi Mi 4 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Motorola Moto Z Play hoesjes
Bekijk de Google Pixel hoesjes
Bekijk de Google Pixel XL hoesjes