0

Samsung Galaxy Pocket Neo

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Pocket Neo hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Samsung Galaxy Pocket Neo

De Samsung Galaxy Pocket Neo is een compacte smartphone, die door zijn scherm van slechts 3 inch gemakkelijk in de broekzak is mee te voeren. Deze low-budget telefoon is ideaal voor diegenen die wel een smartphone willen, maar niet per se een toestel met de allebeste specificaties hoeven. Om deze smartphone optimaal te beschermen, kiest u voor een Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje.


De beste bescherming

Vrijwel niets is zo vervelend als een kapotte smartphone. Toch komt het nog maar al te vaak voor dat smartphones als gevolg van een harde smak op de grond op tilt slaan. Bescherm uw toestel daarom met een Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje. Het hoesje vangt bij een val de hardste klappen op en zorgt er zo voor dat het kwetsbare binnenwerk geen schade oploopt. Met een Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje gaat uw toestel dus veel langer mee.

Een Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje beschermt uw toestel ook tegen schade door weersinvloeden. Het hoesje zorgt ervoor dat voch minder makkelijk in het systeem kan kruipen, zodat u ook in de regen nog even dat belangrijke telefoontje kunt plegen. Een Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje zorgt er eveneens voor dat uw toestel niet oververhit raakt als u hem een tijdje in de zon laat liggen. Zo blijft uw telefoon dus langer goed functioneren.


Bescherm uw scherm

Met een Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje beschermt u het kwetsbare 3 inch scherm van deze smartphone. Zo zal deze na een val een stuk minder snel barsten en zullen er ook minder snel krasjes op het scherm verschijnen. Indien u een Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje aanschaft dat het scherm van de telefoon open laat, is het aan te raden om ook een screenprotector te kopen. Met deze dunne folie houdt u het scherm krasvrij.


Een ruim aanbod

Een Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje biedt niet alleen de beste bescherming, maar is tevens een fraaie accessoire voor uw smartphone. U neemt uw smartphone overal mee naartoe en gebruikt hem eigenlijk de hele dag door. Dan is het wel zo leuk als het uiterlijk van uw telefoon aan uw wensen kunt aanpassen. Dat kan met een Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje. Door het ruime aanbod aan verschillende hoesjes vindt u altijd een Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje dat precies bij u past.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Pocket Neo hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Pocket Neo accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy Pocket hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Ace 3 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Gio hoesjes