0

Samsung Galaxy Y

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Y hoesjes ✔ Altijd gratis verzending ✔ Altijd super snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw Samsung Galaxy Y

De Samsung Galaxy Y is een compact en goedkoop toestel dat doet wat het moet doen. Ondanks het feit dat de Galaxy Y goedkoop en simpel is, bevat het een 3.0 inch touchscreen en Android Gingerbread (2.3) als operating system. De telefoon beschikt over Wifi ontvangst en 3G waardoor u altijd eenvoudig online kunt zijn wanneer u maar wilt.

Een leuke telefoon die u graag wilt beschermen met een Samsung Galaxy Y hoesje. Bij Smartphonehoesjes.nl heeft u ruime keuze uit verschillende soorten Samsung Galaxy Y hoesjes.


Vallen of stoten? Geen probleem!

Een smartphone is een smartphone en is dus een kwetsbaar bezit. Hoe groot of klein en hoe snel of langzaam de telefoon is, verandert niets aan het feit dat de telefoon gevoelig is voor beschadigingen. Door het gebruik van een Samsung Galaxy Y hoesje voorkomt u bijvoorbeeld schade aan het 3.0 inch touchscreen.

Smartphones zijn vele malen kwetsbaarder dan de oudere GSM’s. Dit is logisch gezien de hogere prestaties die smartphones leveren. Een enkel nadeel van de nieuwe telefoons is dat deze sneller kapot gaan als ze vallen of als ze ergens tegenaan stoten. Met een Samsung Galaxy Y hoesje zorgt u ervoor dat de klap wordt opgevangen en de telefoon minder snel schade oploopt.


Welk hoesje moet ik kiezen?

Bij Smartphonehoesjes.nl kunt u uit meerdere soorten Samsung Galaxy Y hoesjes kiezen. U heeft keuze uit de volgende bescherming:

  • Leden insteekhoesjes
  • Lederen flipcases
  • Hardcase backcovers
  • Siliconen backcovers
  • Screenprotectors

Insteekhoesjes en flipcases zijn Samsung Galaxy Y hoesjes die de gehele telefoon beschermen en daardoor de beste bescherming bieden tegen val- en stootschade. Beide soorten hoesjes zijn voorzien van een handige magneet waardoor het lipje van het hoesje altijd netjes op zijn plek zit.

Backcovers beschermen alleen de zij- en achterkant van uw toestel. In combinatie met dit soort Samsung Galaxy Y hoesjes adviseren wij u om een screenprotector aan te schaffen waardoor u beschadigingen, vingerafdrukken en vuil op het scherm voorkomt.


Geef uw telefoon een eigen uiterlijk

Naast het beschermen van uw telefoon, kunt u een Samsung Galaxy Y hoesje gebruiken om uw toestel te verfraaien. Kies een hoesje dat het beste bij u past en creëer een eigen uiterlijk voor uw Samsung Galaxy Y.

Houdt u van strak en zakelijk? Kies dan voor een zwart of bruin effen Samsung Galaxy Y hoesje. Als u van modern en trendy houdt, kunt u een design hoesje kiezen dat ervoor zorgt dat uw telefoon opvalt. Voor ieder wat wils!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw product wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Y hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Y accessoires.

Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.

Bekijk de Samsung Galaxy S Advance hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S2 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S Plus hoesjes