0

Bescherm uw beeldscherm al vanaf €2,95 door het aanbrengen van een screenprotector ✔ Voorkom krassen ✔ Geen vuil en stof ✔ Geen schittering door zonlicht.

Moeiteloos een screenprotector aanbrengen


Een screenprotector wordt altijd geleverd met de juiste hulpmiddelen, zoals een gebruiksaanwijzing en reinigingsdoekjes. Toch is het aanbrengen van een screenprotector soms nog best een gepriegel. Daarom leggen wij u graag aan de hand van de bovenstaande instructievideo en onderstaande stappen uit hoe u eenvoudig en probleemloos een screenprotector aanbrengt op het beeldscherm van uw smartphone.

  • Stap 1: Maak het beeldscherm schoon met de bijgeleverde doekjes.
  • Stap 2: Ontdoe het beeldscherm van de laatste vuil- en stofrestjes met de ronde sticker.
  • Stap 3: Verwijder het folie van de screenprotector, terwijl je deze aan de zijkanten vasthoudt.
  • Stap 4: Plaats de screenprotector voorzichtig op het beeldscherm.
  • Stap 5: Wrijf met behulp van het droge microvezeldoekje eventuele bubbels weg.

Waarom een screenprotector gebruiken?

Het meest kwetsbare gedeelte van uw telefoon is toch wel het beeldscherm. Een krasje of barst zit vaak al in een klein hoekje. Uw scherm kan dus wel een extra beschermlaagje gebruiken. Breng daarom een screenprotector op uw beeldscherm aan! Het dunne folie of geharde glas is exact op maat gesneden en sluit naadloos aan op het display.

Behalve het voorkomen van krassen op uw beeldscherm, heeft het aanbrengen van een screenprotector op het beeldscherm van uw telefoon nog meer voordelen. Ook vuil en stof worden namelijk tegengehouden. Daarnaast bevatten sommige screenprotectors een speciaal laagje dat vette vingerafdrukken vermindert en tevens vervelende schitteringen door zonlicht in uw beeldscherm tegengaat. Ook het meekijken van anderen op uw beeldscherm is eenvoudig te voorkomen met dit handige folie of glas. Hiervoor kunt u een zogenaamde ‘anti spy’ screenprotector aanbrengen op uw beeldscherm, waarna uw scherm niet meer vanaf de zijkant af te lezen is en pottenkijkers dus geen kans krijgen.

Wanneer u een screenprotector aanbrengt op uw display voorkomt u dus:

  • Krassen en beschadigingen op het scherm
  • Vuil en stof op het scherm
  • Vette vegen en vingerafdrukken op het scherm
  • Schitteringen door zonlicht in het scherm

Andere voordelen aan een screenprotector zijn dat ze geen lijm- of plakresten achterlaten op uw beeldscherm bij het verwijderen. Daarnaast is het folie of glas haast niet zichtbaar, doordat het haarfijn op uw beeldscherm aansluit. Hierdoor merkt u nauwelijks dat de screenprotector op uw display zit, terwijl u wel geniet van alle voordelen!