0

Verzenden & bezorgen

Bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 21:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag naar u wordt verzonden. Vanaf dat moment ligt uw bestelling bij PostNL, in 95% van de gevallen zorgen zij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. Een bestelling naar België heeft u doorgaans na 3 werkdagen in huis. Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Let op: rondom en tijdens de feestdagen gelden er aangepaste levertijden en openingstijdens van onze klantenservice. Lees hier meer over de aangepaste leverings- en openingstijden.


Bezorgdagen

Bezorgdagen

Besteld vóór 21:00u opLevering NederlandLevering België
MaandagDinsdagDonderdag
DinsdagWoensdagVrijdag
WoensdagDonderdagMaandag
DonderdagVrijdagDinsdag
VrijdagZaterdagWoensdag
ZaterdagDinsdagWoensdag
ZondagDinsdagWoensdag

Bezorgdagen pakketbezorging

Besteld vóór 21:00u opLevering NederlandLevering België
MaandagDinsdagDinsdag
DinsdagWoensdagWoensdag
WoensdagDonderdagDonderdag
DonderdagVrijdagVrijdag
VrijdagZaterdagZaterdag
ZaterdagMaandagMaandag
Zondag vóór 16:30MaandagMaandag

PostNL bezorgt de post in Nederland op: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Zondag en maandag zijn geen postdagen.

BPost bezorgt de post in België op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Zaterdag en zondag zijn geen postdagen.

In 5% van de gevallen kan de levering helaas soms langer duren door vertragingen bij de afhandeling of verzending bij PostNL. In het geval dat uw pakket niet binnen de bovengenoemde tijd bezorgd is, willen wij u vragen om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarbinnen uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België willen wij u vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

In het geval u de bestelling na deze periode nog niet ontvangen heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@smartphonehoesjes.nl. Wij bieden u dan een passende oplossing.


Verzendkosten

Wij houden niet van verborgen kosten. Wat u ziet is wat u betaalt en niets meer. Daarom biedt Smartphonehoesjes.nl gratis verzending. Alle producten die u bij ons bestelt worden gratis naar u verzonden, in Nederland én in België.

Wij verpakken uw bestelling in speciaal door ons ontworpen verzenddozen. Deze dozen passen gewoon door uw brievenbus, waardoor u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. De stevige doos zorgt ervoor dat uw bestelling goed is beschermd tijdens de reis naar uw adres. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.

Als u het product per pakketpost wilt laten verzenden en uw bestelling bedraagt minder dan €45, dan zijn de kosten hiervoor €3,95. Bestelt u voor meer dan €45, dan is de verzending gratis. U ontvangt een Track & Trace nummer waarmee u op de website van PostNL kunt bekijken waar uw pakket zich bevindt.

Verzending buiten Nederland en België

Wij verzenden naast Nederland en België ook naar andere landen. De tarieven hiervoor verschillen per land. Voor onze Duitse klanten rekenen wij €5,95 verzendkosten. Klanten uit Luxemburg en Frankrijk betalen €10,95 voor hun pakket. Wilt u naar een land laten versturen die hierboven niet staat? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@smartphonehoesjes.nl.