0

ZakelijkBij Smarthonehoesjes.nl kunt u ook als zakelijke klant terecht voor telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Voor één product maar ook voor een grote bestelling aan producten. Ons business to business team heeft ruime ervaring met zakelijke klanten en staat klaar om alles voor u op maat te presenteren. We leren u graag kennen en passen ons aanbod aan volledig afgestemd op uw wensen.

JOOST KORENHOF

Accountmanager

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 18.00 uur.

T.  +31 (0)33 2022159
M. zakelijk@smartphonehoesjes.nl

 Service op maat

We staan direct voor u klaar, telefonisch of per mail, wat u het prettigst vindt. We luisteren naar uw wensen en zorgen dat u krijgt wat u wilt. Zodra alles naar wens is, zorgen wij dat uw bestelling binnen no-time bij u bezorgd wordt.

 Contact op maat

We sturen u niet door naar onze klantenservice maar een persoonlijke accountmanager uit ons business to business team staat voor u klaar. Wij vinden het prettig als we elkaar begrijpen en u geen kostbare tijd verliest. Persoonlijk contact staat bij ons voorop en u hoeft ons slechts één keer uw wensen uit te leggen. Vanaf het begin tot het einde van uw bestelling heeft u één contactpersoon.

 Offerte op maat

Wij begrijpen dat u niet teveel wilt betalen en maken een offerte voor u op maat. Bestelt u vaker bij ons of bestelt u grote hoeveelheden producten? Dan wordt uw voordeel alleen maar groter. Wij zorgen dat we een scherp tarief aan u kunnen bieden, zodat u nooit teveel betaalt.

 Afrekenen op maat

U rekent uw zakelijke bestelling af op rekening, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Ook als u een aangepaste factuur wilt ontvangen of vanuit het buitenland wilt bestellen is dat mogelijk.


Brochure

Bekijk hier onze brochure waar wij onze nieuwste producten voor de zakelijke markt presenteren.

Dit kunnen wij voor u betekenen

Zoekt u meer informatie over een specifiek onderdeel? Klik op het onderdeel dat voor u van toepassing is en vind meer informatie op de betreffende pagina.