0

Sony Xperia Z Ultra accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Sony Xperia Z Ultra accessoires ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Zeer snelle levering ✔ Webshop Keurmerk.


Een accessoire voor uw Sony Xperia Z Ultra

Met een dikte van 6.5 millimeter is Sony erin geslaagd de dunste Full HD Androidtelefoon van het moment te maken. Dit lichtgewicht heeft een verrassend groot en haarscherp scherm. Bovendien is dit toestel waterdicht én stofbestendig. Sony zou met dit toestel zomaar eens een geduchte tegenstander voor Samsung en Apple kunnen zijn.


Stijlvolle én handige Sony Xperia Z Ultra accessoires

Het scherm van de smartphone is geoptimaliseerd voor gebruik met een pen, potlood of stylus. Sterker nog, er kunnen zelfs notities worden gemaakt als het scherm uitstaat. Accessoires voor de Sony Xperia Z Ultra om mee te schrijven zijn dan ook erg populair. Er zijn verschillende pennen verkrijgbaar en allemaal met een stylus aan het uiteinde. In combinatie met uw telefoon zal het nauwelijks anders aanvoelen dan even snel een notitie op papier krabbelen. Dit maakt het tot een uiterst gewilde Sony Xperia Ultra Accessoire.

Uw telefoon is immers al stofbestendig, maar in dit geval is de stofplug meer een sieraad dan een praktische Sony Xperia Ultra accessoire. De stofpluggen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Denk hierbij aan Eiffeltorentjes, olifantjes, hartjes en nog veel meer.

Bent u het zat dat er van die vette vingerafdrukken en vegen op uw scherm zitten? Deze accessoire voor de Sony Xperia Z Ultra maakt hier een einde aan. De screenprotector beschermt zowel tegen krassen als tegen de eerdergenoemde vingerafdrukken en vegen.


On the road

Het is een veelvoorkomend fenomeen. U wordt een keer te laat wakker of u vergeet gewoon om uw telefoon aan de oplader te hangen voordat u `s ochtend vertrekt. Vervolgens geeft uw telefoon de geest nog lang voor u weer naar huis komt. Dit probleem is verleden tijd wanneer u in het bezit bent van een autolader. Met deze handige Sony Xperia Z Ultra accessoire kunt u uw telefoon, zodra u in de auto stapt, meteen aan de oplader hangen. En dat zonder enige stress.


Een andere mooie Sony Xperia Z Ultra accessoire is de autohouder met zuignap. Met deze houder positioneert u uw telefoon op uw vooruit. Mocht u gebeld worden, dan neemt u op met één simpele beweging, zonder eerst uw telefoon ergens van het dashboard of uit een bekerhouder te vissen. Verkeersveiligheid staat immers altijd voorop. Ook kunt u uw telefoon zo ideaal gebruiken als navigatiesysteem.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

We hebben niet alleen Sony Xperia Z Ultra hoesjes en accessoires, maar we hebben voor ieder toestel een uitgebreid aanbod aan hoesjes en accessoires. Vind direct een Sony Xperia E5 hoesje, Sony Xperia XZ hoesjes of Sony Xperia X Compact hoesje voor uw nieuwste aankoop!

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Sony Xperia Z Ultra accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Sony Xperia Z Ultra accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.

Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Sony Xperia Z accessoires
Bekijk de Sony Xperia Z1 accessoires
Bekijk de Sony Xperia Z5 accessoires