0

Acer Iconia A3 A10

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Acer Iconia A3 A10 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Altijd gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoes voor uw Acer Iconia A3 A10

Wederom heeft Acer een pracht van een tablet op de markt gebracht in de A-serie. De tablet is vormgeven met een moderne look en gemaakt van sterk materiaal. Reken maar dat u deze look compleet maakt met een moderne Acer Iconia A3 A10 hoes! Ook zijn er mogelijkheden om functies uit te breiden. Is het 10,1 inch scherm bijvoorbeeld niet voldoende? Sluit hem dan eenvoudig aan op een groter scherm dankzij de micro-HDMI aansluiting. Zo geniet u optimaal van alle media en games op uw tablet. Dankzij de 1GB aan opslag is er genoeg ruimte om de foto’s die u schiet met de 5MP camera op te slaan. Om zo lang mogelijk van deze luxe te genieten zorgt u uiteraard voor een Acer Iconia A3 A10 hoes.


Voor groot en klein

Ook uw huisgenoten zullen de aanschaf van deze tablet in dank afnemen. Zo is een tablet bij uitstek geschikt voor kleine kinderen of schoolgaande jeugd. Besteed u hierbij wel eens aandacht aan de juiste werkhouding? Een Acer Iconia A3 A10 hoes kan hier een goede bijdrage aan leveren. Dankzij de extra functies van deze hoes, zoals een draaibare houder of een standaard, heeft u altijd de juiste kijkhoek te pakken. Ook voorkomt een Acer Iconia A3 A10 hoes vermoeide armen door landurig vasthouden. Lekker hands-free genieten van u tablet, en ook nog eens ergonomisch verantwoord!


Bescherming en functionaliteit

Voor kinderen is er een breed aanbod aan universele Acer Iconia A3 A10 hoezen. Bijvoorbeeld met een leuke print of een gekke dierenvorm met bewegende ogen. Naast bescherming en functionaliteit biedt een Acer Iconia A3 A10 hoes nog veel meer: hij geeft het toestel tevens een aantrekkelijke of speelse look mee. Hierdoor verliest u de gadget geen seconde meer uit het oog. Voor u dus vele zorgen minder, de Acer Iconia A3 A10 hoes houdt 24/7 een oogje in het zeil.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Acer Iconia A3 A10 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Acer Iconia A3 A10 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Acer Iconia A3 A10 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Acer Iconia Tab 10 B3 A10 hoezen
Bekijk de Acer Iconia Tab 10 B3 A20 hoezen
Bekijk de Acer Iconia B1 730 hoezen