0

Acer Iconia One 8 B1 830

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Acer Iconia One 8 B1 830 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoes voor uw Acer Iconia One 8 B1 830

Dankzij de compacte vormgeving van de Acer Iconia One 8 B1 830, neemt u de tablet moeiteloos overal mee naartoe. Het 8 inch beeldscherm is een ideaal formaat voor on-the-go en blijft desondanks zeer functioneel en goed leesbaar. Daarnaast profiteert u van het gebruiksvriendelijke navigatiesysteem van Android en ervaart u echte snelheid met de interne octa-core processor. U beschermt dit totaalpakketje zeer eenvoudig met behulp van een Acer Iconia 8 B1 830 hoes.


Een geweldige aankoop

Wist u dat u de aanschaf van de Acer Iconia One 8 B1 830 hoes prima kunt beschouwen als een investering op lange termijn? De hoes biedt rondom de juiste bescherming, zodat uw tablet zo lang mogelijk mooi blijft en de kans op schade geminimaliseerd wordt. Dit betekent dat de hoes zeer goed inzetbaar is om aan uw tweejarige abonnementsperiode te voldoen, zonder dat u daar een peperdure telefoonverzekering voor af hoeft te sluiten.

De stevige materialen, de betrouwbare sluiting en de extra grip dragen bij aan de ultieme bescherming die de Acer Iconia One 8 B1 810 hoes biedt. Kras- en stootschade worden rondom op afstand gehouden, terwijl schokken en stoten volledig geabsorbeerd worden door de case. De magnetische of elastieken sluiting houdt het geheel op de juiste momenten gesloten, zodat de tablet bijvoorbeeld ook in uw tas veilig is. Tot slot voorziet de Acer Iconia One 8 B1 810 hoes u van extra grip en zal de gadget niet zomaar door uw vingers glippen.


Unieke vormgeving

Dankzij de Acer Iconia One 8 B1 810 hoes bent u niet meer afhankelijk van de vormgeving van Acer, maar heeft u de uitstraling van uw tablet helemaal zelf in de hand. U bepaalt zelf of u kiest voor professioneel leder, casual effen of voor een modieus printje. Bovendien gebruikt u de interne features van de Acer Iconia One 8 B1 810 hoes om het comfort te verbeteren en neemt u zelf de touwtjes in handen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ingebouwde standaard met een 360° draaibare functie?


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Acer Iconia One 8 B1 830 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Acer Iconia One 8 B1 830 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Acer Iconia One 8 B1 830 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Acer Iconia A3-A10 hoezen
Bekijk de Acer Iconia One 8 B1 850 hoezen
Bekijk de Acer Iconia One 8 B1 810 hoezen