0

Acer Iconia Tab 10 B3 A10

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Acer Iconia Tab 10 B3 A10 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.
 

Een hoes voor uw Acer Iconia Tab 10 B3 A10

Een 10.1 inch beeldscherm, het Google Android 5.1 besturingssysteem en een goede 5 megapixel camera aan de voorkant, uw tablet heeft geweldige specificaties in huis. De Acer Iconia Tab 10 B3 A10 is chique vormgegeven en voldoet absoluut aan de hoge standaard, die we van Acer gewend zijn. Bovendien ervaart u een geweldige snelheid met de octa-core processor en gaat de batterij van uw tablet lang mee met de krachtige 5440 mAh accu. Om het totaalplaatje compleet te maken, kiest u voor een Acer Iconia Tab B3 A10 hoes ter bescherming van het geheel.


Bescherming ten top

Uw tablet verdient de beste bescherming rondom. De gadget is uw steun en toeverlaat en staat altijd op het juiste moment voor u klaar. Door deze ‘afhankelijkheid’ kunt u het niet permitteren om uw tablet een week op te sturen voor reparatie, om over het hoge prijskaartje dat hier aanhangt nog maar te zwijgen. Met behulp van de Acer Iconia Tab B3 A10 hoes laat u het nooit zover komen. Uw toestel wordt omringd door kwaliteitsvolle materialen en bevindt zich constant in een veilige omgeving. Hierdoor blijft de tablet in topconditie en wordt de kans op schade naar een minimaal niveau gebracht.

Bovendien raakt u gehecht aan uw tablet en gebruikt u het geheugen om veel foto’s en berichtjes op te slaan. Het zou uiterst zonde zijn als uw tablet onbruikbaar wordt en u daarbij ook al uw herinneringswaardige momenten verliest. U lost dit op eenvoudig op door gebruik te maken van extern geheugen of van een Acer Iconia Tab B3 A10 hoes. Met een dergelijk beschermmiddel is de kans klein dat uw tablet fataal beschadigd raakt en u daardoor alle foto’s en bestanden kwijtraakt.


Tijd voor wat nieuws

Bent u het standaard design van de Acer al snel zat of vindt u het simpelweg leuk om uw tablet van wat nieuws te voorzien? Dan helpt de Acer Iconia Tab B3 A20 hoes u goed op weg. Dankzij het brede aanbod hanteert u verschillende stijlen en varieert u tussendoor. Met een lederen hoes kiest u indirect voor een professionele look, terwijl u met een designhoes uw Acer Iconia Tab B3 A20 een modieuze uitstraling geeft.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Acer Iconia Tab 10 B3 A10 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Acer Iconia Tab 10 B3 A10 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Acer Iconia Tab 10 B3 A10 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Acer Iconia Tab 10 B3 A20 hoezen
Bekijk de Acer Iconia Tab 10 A3 A20 hoezen
Bekijk de Acer Iconia Tab 10 A3 A30 hoezen