0

Acer Iconia Tab 10 B3 A20

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Acer Iconia Tab 10 B3 A20 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoes voor uw Acer Iconia Tab 10 B3 A20

De Acer Iconia Tab 10 B3 A20 is een uitstekende tablet voor alledaags gebruik. Het 10.1 inch IPS beeldscherm biedt uitstekend zicht op uw gadget en bevordert het touchscreen gebruik enorm. Daarnaast is de tablet ontworpen met een Android 5.1 Lollipop besturingssysteem, een razendsnelle octa-core processor en twee goede camera’s. Dankzij het compacte ontwerp, slechts 510 gram, neemt u de tablet gemakkelijk met u mee en gebruikt u een Acer Iconia Tab 10 B3 A20 hoes om rondom bescherming te realiseren.


Stevige isoleerlaag

Hoe houdt u uw tablet zo lang mogelijk mooi en bruikbaar? Inderdaad, met een Acer Iconia Tab 10 B3 A20 hoes! De tablet gaat van persoon tot persoon, reist overal mee naartoe en wordt natuurlijk intensief gebruikt. U begrijpt het vast al, een extra laag bescherming kan zeker geen kwaad. De hoes om uw Acer Iconia Tab 10 B3 A20 weert kras- en stootschade en absorbeert de hardste schokken en stoten. De hoes bevindt zich altijd tussen uw kwetsbare gadget en het gevaarlijke object in en dient zo als robuuste beschermlaag.


Een persoonlijke look

U bent hartstikke blij met alle geweldige features van deze tablet en gaat er gelijk intensief mee aan de slag. Toch bezit de tablet nog over een aantal tekortkomingen en laat het design hier en daar nog wat te wensen over. Acer heeft uiteraard haar best gedaan om de gadget elegant vorm te geven, maar met een Acer Iconia Tab 10 B3 A20 hoes gaat u nog een aanzienlijke stap verder. U siert de gadget met kwaliteitsvol leder of een uiterst trendy design. Op deze manier geeft u zowel een persoonlijke als onderscheidende twist aan het uiterlijk van uw tablet. U herkent uw apparaat terug uit duizenden en gebruikt de Acer Iconia Tab B3 A20 hoes om uw eigen stijl op een leuke manier door te spelen naar de gadget.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Acer Iconia Tab 10 B3 A20 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Acer Iconia Tab 10 B3 A20 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Acer Iconia Tab 10 B3 A20 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Acer Iconia Tab 10 B3 A10 hoezen
Bekijk de Acer Iconia Tab 8 W1-810 hoezen
Bekijk de Acer Iconia B1 730 hoezen