0

Microsoft Surface 2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Microsoft Surface 2 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Altijd gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoes voor uw Microsoft Surface 2

De Microsoft Surface 2 is de opvolger van de allereerste tablet van Microsoft. Met een gewicht van een halve kilo en uitgebreide specificaties, heeft u minder bij u en kunt u veel meer doen. De Microsoft Surface 2 bevat een 10.6 inch beeldscherm, een acculevensduur tot wel 10 uur en wordt geleverd met Office 2013 RT1. Deze specificaties samen maken de Microsoft tablet het ideale middel om al uw werkzaamheden uit te voeren. De Microsoft Surface 2 werkt als een volwaardige laptop en amuseert u daarnaast in uw vrije tijd. De Dolby®-audio en ingebouwde standaard laten u handsfree genieten van video’s. Door uw Microsoft Surface 2 te combineren met een hoes geniet u lange tijd van de tablet.


Veiligheid voorop

De veiligheid van uw Microsoft Surface 2 staat voorop. De tablet ondersteunt u in uw werk en in uw relaxmomenten, daarom is het van groot belang de tablet veilig op te bergen in een Microsoft Surface 2 hoes. Tijdens een zakelijke afspraak heeft de tablet extra bescherming nodig tegen de invloeden van buitenaf, maar ook thuis liggen er altijd gevaren op de loer. Een Microsoft Surface 2 hoes draagt bij aan de veiligheid van uw dierbare tablet.


Draagcomfort

Wanneer u uw Microsoft Surface 2 vervoert naar een zakelijke of privé afspraak is bescherming erg belangrijk. Daarnaast kan een Microsoft Surface 2 hoes ook bijdragen aan extra opbergruimte. Een Microsoft Surface 2 hoes met extra opbergvakjes maakt het mogelijk uw notities en pasjes compact bij elkaar te houden. Bovendien biedt een hoes voor uw Microsoft Surface 2 aanzienlijk meer grip en glipt uw kostbare tablet niet snel meer uit uw handen.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Microsoft Surface 2 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Microsoft Surface 2 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Microsoft Surface 2 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Microsoft Surface Pro 2 hoezen
Bekijk de Microsoft Surface Pro 4 hoezen
Bekijk de Microsoft Surface Pro 3 hoezen