0

Sony Xperia Z4 Tablet

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Sony Xperia Z4 Tablet hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Altijd gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoes voor uw Sony Xperia Z4 Tablet

Sony wist de perfecte combinatie te vinden tussen techniek en schoonheid. De Xperia Z4 Tablet is de lichtste tablet in zijn klasse en dit biedt u vele voordelen. Met een dikte van 6,1 mm en een gewicht van 389 g is het mogelijk de Sony Xperia Z4 Tablet probleemloos in één hand te bedienen. Bovendien geeft het duurzaam getemperde glas aan de voorzijde en het prachtig gladde frame de tablet een wonderschone uitstraling. Daarnaast is de Android tablet gecertificeerd met de hoogste classificatie voor waterdichtheid; ideaal voor in de keuken. Tot slot biedt de Sony Tablet u ook de mogelijkheid al uw werkzaamheden perfect uit te voeren. Geniet met een veilig gevoel van de oneindige mogelijkheden van uw tablet door deze te hullen in een beschermende Sony Xperia Z4 Tablet hoes.


Veilig reizen

De Sony Xperia Z4 Tablet biedt u ook onderweg vele mogelijkheden. Daarom neemt u uw tablet graag mee op reis, maar dit is niet geheel risicovrij. Tijdens het vervoer van uw slanke Sony Tablet is de kans op schade aanwezig. Een Sony Xperia Z4 Tablet hoes draagt bij aan de veiligheid en conditie van uw tablet. De Sony Xperia Z4 Tablet hoes ondersteunt uw kwetsbare tablet waardoor u zorgeloos kunt reizen en genieten van de overweldigende Sony-mogelijkheden.


Mediaplezier

Of u nu thuis, op uw werk of onderweg bent; de ervaringen van het mediaplezier zijn van ongekende kwaliteit. Om deze ervaringen optimaal te beleven, maakt u gebruik van een Sony Xperia Z4 Tablet hoes. Een Sony Xperia Z4 Tablet hoes met ingebouwde standaard biedt u de mogelijkheid uw tablet in de juiste kijk- of typehoek te plaatsen. Zo versterkt de hoes het plezier van uw veelzijdige Sony Xperia Z4 Tablet.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Sony Xperia Z4 Tablet hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Sony Xperia Z4 Tablet hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Sony Xperia Z4 Tablet accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Sony Xperia Z3 Tablet Compact hoezen
Bekijk de Sony Xperia Z2 Tablet hoezen
Bekijk de Sony Xperia Tablet Z hoezen