0

Wiko Pulp Fab 4G

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Pulp Fab 4G hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Wiko Pulp Fab 4G

De Wiko Pulp Fab 4G is een smartphone die bewijst dat kwaliteit niet veel hoeft te kosten. Het toestel is niet duur, maar wel uitgerust met een metalen behuizing, 4G-ondersteuning en een haarscherp 5,5 inch scherm. Daarbij komt nog eens dat er een krachtige Snapdragon 410-processor en 2 GB aan werkgeheugen in zit. Beschermen doet u natuurlijk met een Wiko Pulp Fab 4G hoesje.


Bescherming bij ongelukken

Dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten weet iedereen. Toch raken dagelijks talloze telefoons beschadigd op de meest onvoorspelbare momenten. Zorg ervoor dat uw smartphone niet ook binnen de kortste keren een nare barst oploopt en kies voor de bescherming van een Wiko Pulp Fab 4G hoesje. Laat u het apparaat uit uw hand vallen of stoot uw beste vriend of vriendin er per ongeluk een glas drinken overheen? Dan zult u opgelucht ademhalen als u heeft gekozen voor een betrouwbare bescherming. Wiko Pulp Fab 4G hoesjes zijn ontworpen om uw smartphone op alle momenten te behoeden voor talloze gevaren en u zo lang mogelijk van het toestel te laten genieten.


Kostenbewust

Een Wiko Pulp Fab 4G hoesje biedt niet alleen uitstekende bescherming, het kan u ook flink wat geld besparen. De kosten van het vervangen van een verbrijzeld scherm of een haperende processor zijn vaak een stuk hoger dan men denkt. In veel gevallen is het voordeliger een nieuwe toestel aan te schaffen dan uw beschadigde apparaat te laten repareren. Zonde, want met een simpel Wiko Pulp Fab 4G hoesje had u de schade kunnen voorkomen en had u uw geld aan iets leukers kunnen uitgeven.


Een matchende uitstraling

U zult niet veel producten bij u dragen die persoonlijker zijn dan uw smartphone. Met het juiste Wiko Pulp Fab 4G hoesje zorgt u ervoor dat de looks van het toestel volledig bij uw eigen stijl passen. Fashionista's gaan voor een trendy backcover van hun favoriete modemerk terwijl een lederen flipcase perfect is voor op werk. De grote variatie aan Wiko Pulp Fab 4G hoesjes zorgt ervoor dat u uw telefoon in een handomdraai een uniek uiterlijk kunt geven. Bovendien is een hoesje dé manier om uzelf van wat extra gemak te voorzien. Kunt u wel wat extra ruimte gebruiken om uw pasjes in mee te nemen? Ga dan voor een handig Wiko Pulp Fab 4G hoesje met opbergvakjes aan de binnenkant.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Pulp Fab 4Ghoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Pulp Fab 4G hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Pulp Fab 4G accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Pulp 4G hoesjes
Bekijk de Wiko Fever hoesjes
Bekijk de Wiko Ridge 4G hoesjes