Winkelwagen

Anti-stofplugjes

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod anti-stofplugjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Anti-stofplugjes voor uw smartphone

U gunt uw smartphone natuurlijk de beste bescherming en wilt hem een originele look geven. Anti-stofplugjes sluiten dan ook perfect aan bij uw wensen. Met deze kleine en sierlijke accessoires beschermt u de poorten van uw telefoon optimaal. Bovendien zijn ze in een handomdraai aan te brengen en perfect te combineren met de meeste hoesjes.


Uitstekende bescherming

U behandelt uw smartphone met de grootste zorg, zodat u er lang van kunt blijven genieten. Tegelijkertijd wilt u het toestel overal mee naartoe nemen en stelt u het dagelijks bloot aan de elementen. Anti-stofplugjes kunnen de levensduur van uw toestel verlengen en zijn daarom een welkome aanvulling op uw voorzichtige omgang. Door de poorten en ingangen van uw smartphone af te dekken, worden ze beschermd tegen tal van alledaagse gevaren. Niet alleen venijnige zandkorrels op het strand, maar ook de stofdeeltjes in uw broekzak of kleine waterdruppeltjes kunnen voor schade aan uw kostbare smartphone zorgen. Houd ze dus veilig buiten de deur met passende anti-stofplugjes.


Geheel in stijl

Anti-stofplugjes komen in tal van soorten en maten. De meeste hebben een opvallend design, waarmee u uw smartphone een unieke touch geeft. Bovendien hebben ze een klein formaat, waardoor ze de ideale manier zijn om uw toestel van een subtiele en persoonlijke aanpassing te voorzien. Wie niet van basic houdt, gaat voor een glinsterende variant die uw toestel omtovert tot een extravagante eyecatcher. Kies voor anti-stofplugjes die bij uw eigen stijl passen of laat ze perfect matchen met uw hoesje. Smartphonehoesjes.nl biedt een ruime collectie, zodat u zelf kunt bepalen of u voor kleurrijk, fleurig of fashionable gaat.


Gebruiksvriendelijk

U kunt uw anti-stofplugjes eenvoudig gebruiken door ze direct in de poorten van uw smartphone te steken. Doordat ze op maat gemaakt zijn en ontworpen voor specifieke poorten, kunt u ze bovendien eenvoudig weer uit uw toestel halen. Zo vormen ze geen probleem als u bijvoorbeeld uw oordopjes wilt aansluiten. Bovendien betekent dit ook dat u eenvoudig uw anti-stofplugjes kunt verwisselen om uw telefoon op een makkelijke manier een nieuwe look te geven. Versier uw toestel de ene dag met glinsterende diamantjes en kies de volgende dag voor de bescherming van een luxe exemplaar dat ook als stylus te gebruiken is.


Bekijk de Stylus pennen
Bekijk de Geheugenkaarten
Bekijk de Fotolenzen