Lightning kabels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij Smartphonehoesjes.nl vind u het grootste aanbod Lightning kabels ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 36 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.


Een Lightning kabel voor jouw iPhone

Jouw iPhone gaat dag in dag uit met je mee. Of je nu aan het werk bent, muziek luistert tijdens het sporten of foto’s maakt tijdens een leuk uitje. Je gebruikt je iPhone de hele dag door. Het is niet voor niks dat de batterij aan het einde van de dag moet worden opgeladen. Voor alle Apple iPhones heb je hiervoor een Lightning kabel nodig. Zo maak je jouw iPhone weer gereed voor de volgende dag. Een Lightning kabel zorgt ervoor dat je elke dag weer met een volle batterij de deur uitstap. Kortom, een Lightning kabel is onmisbaar in elk huishouden van iPhone gebruikers!

Wat is een Lightning kabel?

Lightning heet de aansluiting waarmee je je Apple producten oplaadt of aansluit op andere apparaten zoals bijvoorbeeld je laptop. De Lightning aansluiting is door Apple ontwikkeld. Vaak worden Lightning kabels ook iPhone kabel of iPad kabels genoemd omdat zij uitsluitend voor Apple producten geschikt zijn. Alle iPhone kabels beschikken over een lightning aansluiting aan de ene kant en een andere aansluiting (bijvoorbeeld USB-A) aan de andere kant. Kijk goed welke andere aansluiting je nodig hebt voordat je de bestelling plaatst.

Verschillende Lightning kabels

Op Smartphonehoesjes.nl vind je verschillende soorten Lightning kabels. Zo heb je iPhone kabels in verschillende lengtes, maar ook kabels met andere handige extra’s. Denk hierbij aan een Lightning kabel met een USB-C uitgang aan de andere kant om te verbinden met je MacBook. Ideaal voor wanneer je je iPhone wil koppelen aan je MacBook om data te synchroniseren of om je iPhone op te laden. Waar je het iPhone snoer ook voor gebruikt, na gebruik kan je weer met een volle batterij de deur uit. Alle Apple adapters beschikken over een USB-A of een USB-C uitgang of zelfs allebei. Als je je iPhone snel wilt opladen heb je een Lightning naar USB-C kabel nodig. Om je iPhone met audio apparaten te verbinden kan je een lightning aux kabel gebruiken. Hieronder zie je alle iPhone kabels die je in ons assortiment vindt.

  • USB-A naar Lightning kabel
  • USB-C naar Lightning kabel
  • AUX naar Lightning kabel

iPhone opladen met Lightning kabel

Met een iPhone kabel voorzie je je iPhone van nieuwe energie. Nieuwe kracht om weer topprestaties te leveren. Dit doe je door de Lightning kabel in je laptop of pc te stoppen. Ideaal wanneer je op je laptop aan het werk bent en ook je telefoon bij de hand wilt houden. Via deze weg duurt het opladen van je iPhone wel wat langer dan wanneer je het Lightning snoer in combinatie met een iPhone adapter in het stopcontact stopt. Waar je ook naar op zoek bent, op Smartphonehoesjes.nl vind je ongetwijfeld een Lightning kabel die bij je past!

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit je telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Lightning kabel wordt dezelfde dag nog verzonden indien je hebt besteld en betaald vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kan voor al je telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Naast iPhone kabels bestel je ook Powerbanks en Draadloze opladers voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je iPad of tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn.