iPhone 14 Pro Max MagSafe hoesjes

57 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 3 van 3

57 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

iPhone 14 Pro Max MagSafe hoesjes

Het MagSafe hoesje voor jouw iPhone 14 Pro Max biedt geweldige bescherming én zorgt ervoor dat je gewoon draadloos kunt opladen. Je hoeft de case of cover daarvoor niet te verwijderen, die kun je in plaats daarvan gewoon laten zitten. De hoesjes bevatten de magnetische ring die Apple heeft ontwikkeld, om draadloos stroom door te laten en jouw smartphone op te laden. Vergeet dus kabeltjes, stekkers en aansluitingen. Voortaan leg je jouw telefoon gewoon neer op een draadloze oplader als je die wilt opladen.

Jouw iPhone draadloos opladen

Het iPhone 14 Pro Max hoesje met MagSafe maakt slim gebruik van deze nieuwe technologie van Apple. Sinds een aantal modellen kun je jouw smartphone draadloos opladen, gewoon door die op een geschikte oplader te leggen. En dat is niet alles, omdat de magnetische ring van jouw iPhone er automatisch voor zorgt dat je die precies goed op de oplader legt. Dat is belangrijk, omdat je alleen op die manier profiteert van de maximale efficiëntie om mee op te laden. Het opladen gaat een stuk sneller, waardoor het niet lang duurt voordat de accu van jouw smartphone weer vol is.

De magnetische ring voor MagSafe zit verwerkt in de achterkant van jouw iPhone 14 Pro Max. Zodra je die op de oplader legt maken jouw smartphone en de oplader verbinding. Het hoesje zou die verbinding normaal gesproken kunnen onderbreken. Met name dikkere hoesjes leiden tot langzamere laadtijden of kunnen het opladen zelfs helemaal in de weg zitten. Maar niet als je kiest voor een iPhone 14 Pro Max MagSafe hoesje. Daar zit namelijk ook een magnetische ring in. Die zorgt ervoor dat de stroom wordt doorgegeven, zodat je de cover niet eerst hoeft te verwijderen om draadloos op te laden.

In leer, kunststof en siliconen (TPU)

Het MagSafe hoesje voor jouw iPhone 14 Pro Max bestel je natuurlijk in het materiaal dat jij prettig vindt. De verschillende materialen hebben zo hun voor- en nadelen, dus die zetten we graag voor je op een rij.

  • Leer
    In leer kies je voor misschien wel het meest stijlvolle hoesje dat er beschikbaar is. Leder wordt met de tijd alleen maar mooier, omdat de cover vanzelf meer karakter krijgt. Uiteraard heb je de keuze uit allerlei kleuren, net als uit verschillende soorten hoesjes. Dus zoek je een bookcover of een backcover? Wij helpen je inspiratie op te doen.
  • Kunststof
    In kunststof zijn de hoesjes er zowel glad als met meer grip, in kleur en transparant en natuurlijk in verschillende varianten. Dus zoek je naar een bumper rond de zijkanten of naar complete bescherming? Ontdek de verschillende hoesjes, covers en cases met MagSafe.
  • Siliconen
    In siliconen (TPU) kies je voor een soepel en flexibel hoesje met MagSafe voor jouw iPhone 14 Pro Max. Je doet de covers er makkelijk omheen, haalt ze er ook zo weer af en kan ze dus makkelijk wisselen. Ondertussen bieden ze geweldige bescherming.

Pasjes opbergen en met standaard

En zoek je naar MagSafe hoesjes voor jouw iPhone 14 Pro Max die nog meer te bieden hebben? Bovenop het draadloos opladen profiteer je bijvoorbeeld van ruimte om een aantal pasjes op te bergen. Zo weet je zeker dat je die altijd bij je hebt. Of kies voor een hoesje met een standaard. Dan zet je de telefoon makkelijk rechtop of in de liggende stand. En kijk je naar een video, een aflevering van je favoriete serie of naar de foto’s die je wilt bekijken.

iPhone 14 Pro Max MagSafe hoesje kopen

Wil je een hoesje voor jouw smartphone kopen die geschikt is voor draadloos opladen? Voorkom dat je de case of cover er steeds af moet halen. Zorg er in plaats daarvan voor dat je die gewoon kunt laten zitten, om het opladen eenvoudig te maken. Het is voldoende om je telefoon op de draadloze oplader neer te leggen. Het laden begint vervolgens vanzelf, totdat je jouw telefoon er weer af haalt. Wij hebben de hoesjes met MagSafe in de meeste gevallen voor je op voorraad. Dus bestel je meteen online? Dan gaan we voor je aan de slag met het iPhone 14 Pro Max MagSafe hoesje dat je bestelt en heb je die snel in huis.

Bekijk de iPhone 14 MagSafe hoesjes
Bekijk de iPhone 14 Pro MagSafe hoesjes
Bekijk de iPhone 14 Plus MagSafe hoesjes