Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod iPhone 3g(s) accessoires ✔ Gratis en snel verzonden ✔ Veilig online betalen ✔ Webshop Keurmerk.


Een accessoire voor uw iPhone 3g(s)

De iPhone 3g(s) is één van de meest fraaie smartphones van zijn tijd. Hij valt op door zijn bijzonder strakke design. Het scherpe 3.5 inch scherm en de 3 megapixel camera maken deze telefoon af. Met de juiste iPhone 3g(s) accessoires kunt u het beste uit dit toestel halen.


De juiste bescherming

U moet er toch niet aan denken dat het scherm van uw iPhone na korte tijd al krasjes vertoont? Bescherm deze daarom met een screenprotector. Deze iPhone 3g(s) accessoire is eenvoudig over het scherm heen te plakken en zorgt ervoor dat het scherm krasvrij blijft. Bovendien gaat een screenprotector vieze vegen op het scherm tegen.

Een sportarmband is een andere beschermende iPhone 3g(s) accessoire die u niet kunt missen. Als u gaat hardlopen, kunt u hiermee muziek luisteren en uw prestaties bijhouden, zonder dat u het gevaar loopt dat de smartphone op de grond valt of door de schokken op tilt slaat. De sportarmband is een iPhone 3g(s) accessoire die vochtafstotend is zodat er geen zweet in het toestel terecht komt.


Gebruik uw smartphone als navigatie-apparaat

Met de juiste iPhone 3g(s) accessoires kunt u uw toestel ook gebruiken als navigatie-apparaat. Kies voor een handige smartphone autohouder. Met deze iPhone 3g(s) accessoire kunt u de smartphone zo aan de ruit bevestigen dat u hem achter het stuur goed kunt zien. Met de autolader, een oplader die in de sigarettenaansteker in de auto kan worden ingeplugd, zorgt u voor een constante stroomtoevoer. U hoeft nu alleen nog maar een navigatie app te downloaden en verdwalen behoort tot de verleden tijd.


Veel verschillende accessoires

Bij smartphonehoesjes.nl vindt u veel verschillende iPhone 3g(s) accessoires. Van nuttige accessoires zoals datakabeltjes, opladers en stijlvolle stylus pennen tot de leukste gadgets zoals een retro handset.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

We hebben niet alleen iPhone 3g(s) hoesjes en accessoires, maar we hebben voor ieder toestel een uitgebreid aanbod aan hoesjes en accessoires. Vind direct een iPhone 7 hoesje of iPhone 7 Plus hoesje voor uw nieuwste aankoop!

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw iPhone 3gs accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve iPhone 3gs accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de iPhone 5 / 5s accessoires
Bekijk de iPhone 4 / 4s accessoires
Bekijk de iPod Touch 4g accessoires