Winkelwagen

iPod Touch 4g

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod iPod Touch 4G hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw iPod Touch 4g

Een iPod Touch 4g is veel meer dan een mp3-speler. Dit moderne toestel beschikt over alle functies van een iPhone behalve de bel en sms-functie. Daarnaast levert de iPod Touch 4g mixen en afspeellijsten op maat. U wilt beschadigingen aan dit gebruiksvriendelijke, maar kwetsbare product voorkomen. Dit doet u eenvoudig door het gebruik van een iPod Touch 4g hoesje.


Voorkom beschadigingen

De voorzijde van de iPod Touch 4g lijkt op het typische ontwerp van de iPhone 4 terwijl de zij- en onderkant meer op dat van de iPhone 3g lijken. Deze metalen zij- en achterkant is krasgevoelig. Omdat een iPod vrijwel dagelijks wordt gebruikt en overal mee naar toe gesleept wordt, zullen er snel krassen op de behuizing ontstaan. De ideale oplossing om krassen tegen te gaan is het gebruiken van een iPod Touch 4g hoesje. Smartphonehoesjes.nl biedt een ruim assortiment aan iPod Touch 4g hoesjes. De iPod wordt geheel of gedeeltelijk in het iPod Touch 4g hoesje gestoken waardoor deze beschermd is tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Zowel aan de voor- als achterzijde van de Ipod Touch 4g bevindt zich een camera waarmee HD opnames gemaakt kunnen worden. Een camera is een kwetsbaar onderdeel van de iPod Touch 4g omdat er snel vuil en viezigheid in kan gaan zitten. Een iPod Touch 4g hoesje voorkomt dat er krassen ontstaan op de kwetsbare camera. Daarnaast houdt het een iPod Touch 4 g hoesje stof, vuil en viezigheid tegen waardoor u veel langer plezier heeft van uw camera.


Bescherm uw scherm!

Het Retina display bevat ongeveer twee keer zoveel pixels op hetzelfde oppervlak als dat van de oude iPod waardoor het beeld extra scherp is. Uiteraard wilt u lange tijd van dit scherpe beeld genieten. Zorg daarom voor goede bescherming van het scherm middels een iPod Touch 4g hoesje. Indien u kiest voor een hardplastic of siliconen iPod Touch 4g hoesje is het verstandig om daarbij een screenprotector te bestellen. Een backcover beschermt alleen de achterkant van de iPod Touch 4g en niet het scherm. Met een screenprotector voorkomt u onder andere:

  • Krassen op het scherm
  • Vingerafdrukken op het scherm
  • Vuil op het scherm

De screenprotector kunt u zelf bevestigen op het scherm en kunt u ook in combinatie gebruiken met een iPod Touch 4g hoesje.


Geef een persoonlijke uitstraling met een iPod Touch 4g hoesje

Smartphonehoesjes.nl biedt u een groot en veelzijdig assortiment aan iPod Touch 4 g hoesjes. Door het gebruik van een iPod Touch 4g hoesje beschermt u niet alleen uw iPod, maar kunt u deze ook voorzien van een persoonlijke look. Of u nu houdt van een strakke, zakelijke, trendy of retro uitstraling, door de ruime keus aan iPod Touch 4g hoesjes is er voor ieder wat wils!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw product wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Apple Ipod Touch 4g hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPod Touch 4g accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPod Touch 5g / 6 hoesjes
Bekijk de iPhone 6 / 6s hoesjes
Bekijk de iPhone 7 hoesjes