Winkelwagen

MacBook 12 inch (2017)

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de MacBook 12 inch (2017) hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Supersnel geleverd ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoes voor uw MacBook 12 inch (2017)

Een dunnere en lichtere laptop dan de MacBook 12 inch (2017) is er bijna niet. Daarbij is dit jongere broertje van de MacBook 12 inch nóg sneller gemaakt. Naast een krachtigere Intel Core-processor, heeft deze laptop tevens een nieuw en slanker toetsenbord gekregen en gaat een volle accu tot wel 11 uur mee bij intensief gebruik. Dit pronkstuk is voorzien van een 12 inch Retina-display en verkrijgbaar in vier prachtige kleuren. Om het schitterende design van deze laptop te behouden is een hoes voor uw MacBook 12 inch (2017) onmisbaar.


Voorkom beschadigingen met een MacBook 12 inch (2017) hoes

Het is natuurlijk zonde als uw laptop ontsierd wordt door krassen, deuken of vuil. U houdt hem het liefst zo lang mogelijk als nieuw. Bovendien kan niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de MacBook beschadigen door een val. Dit soort schade is vaak desastreuzer en erg duur om op te laten lossen. Met een MacBook 12 inch (2017) hoes om uw laptop is deze veilig opgeborgen en minimaliseert u de kans op vervelende beschadigingen.


Op stap met uw MacBook

Reist u vaak met uw laptop? Met een hoes of een sleeve om uw MacBook 12 inch (2017) beschermt u uw laptop ook terwijl u onderweg bent. In een tas is een beschadiging namelijk zo opgelopen. Lekkende pennen, zandkorrels, losse muntjes en ritsen kunnen nare gevolgen hebben. Daarnaast kan er iemand tegen uw tas aan botsen of kan deze op de grond vallen. Al met al niet veilig dus, tenzij u gebruik maakt van een MacBook 12 inch (2017) hoes. Wilt u liever een hoes die u alleen on-the-go gebruikt? Kies dan voor een sleeve. Een sleeve biedt rondom bescherming en zorgt ervoor dat uw MacBook onderweg niks overkomt.


Laat uw MacBook uitblinken

Een hoes beschermt uw laptop niet alleen, hij maakt hem ook persoonlijker. Er is keuze uit allerlei leuke kleurtjes of luxe, zakelijke exemplaren. Daarnaast zijn er MacBook 12 inch (2017) hoezen met opbergruimte voor documenten of met extra versteviging, waardoor u ook onder extremere omstandigheden gebruik kunt maken van uw laptop.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw MacBook zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw MacBook 12 inch (2017) hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod hoezen. U kunt behalve een MacBook 12 inch (2017) hoes ook hoezen bestellen voor tal van telefoon- en tabletmerken maar ook een breed scala aan MacBook 12 inch (2017) accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de MacBook 12 inch hoezen
Bekijk de MacBook Air 11.6 inch hoezen
Bekijk de MacBook Pro 13 inch (2017) hoezen